MATSO`YA BELÇİKA TEŞEKKÜRÜ

MATSO`YA BELÇİKA TEŞEKKÜRÜ

Manavgatlı firma yetkilileri MATSO Başkanı Boztaş'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Belçika'nın Gent şehrinde 6-8 Mart tarihlerinde düzenlenen Emlak Fuarı'nda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından açılan stant ve yapılan tanıtım nedeniyle fuara katılan firma yetkilileri tarafından MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'a teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Oda Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette heyet Başkan Boztaş'a çiçek ve hediye takdim etti.

Ziyarette, firma yetkileri yurt dışında birçok fuara katıldıklarını belirterek ilk defa kendilerine bir kurum tarafından destek verildiği söyledi.

Firma yetkileri; MATSO olarak Belçika'da gerçekleşen Emlak Fuarı'nda açtığınız stant, yaptığınız tanıtım ve bizlere verdiğiniz destekle Manavgat firmaları kendilerini yalnız hissettirmediğiniz gibi çok güzel bir tanıtım da gerçekleştirdiniz. Size ve yönetiminize sağladınız destek için çok teşekkür ederiz”

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise Belçika'da adeta tarih yazdıklarını belirterek,  özellikle ilçemize yatırım yapabilecek iş adamlarını bölgemize çekebilmek amacıyla yaptığımız çalışma çok başarılı ve verimli geçti.

Çeşitli hediyeler dağıtımız fuarda 3 gün boyunda 3 ayrı Manavgat tanıtım konferansı düzenledik.  Flemenkce olarak gerçekleşen konferansta hazırladığımız sunular ve tanıtım argümanları ile gerçekleştirdiğimiz tanıtımlara Belçikalılar yoğun ilgi gösterdi. 

Fuar boyunca gerçekleştirdiğimiz çekiliş kartımızı yaklaşık bin Belçika tarafından katılım sağlandı. Fuar sonunda Gent şehrinin en büyük oteli olan Nov otelde Manavgat Tanıtım Toplantısı organize ettik. Büyük ilgi gören toplantımıza katılanlardan 10 kişiye çekilişte 1 hafta tatil hediye ettik.

Etkinliğimize ilçemize yatırım yapmak isteyen zincir emlak sahipleri, yatırımcılar,  iş adamları katıldı. Toplantımıza yatırımcı ve iş adamlarının yanı sıra Gent Belediye Başkanı Resül Tapmaz'da katılarak bizlere destek verdi.

Tapmaz ilçemize ilgi gösteren yatırımcılara ilçemizi överek Türkiye'nin çok güzel turizm merkezlerinden birisi olduğu vurgusunu yaptı” diye konuştu.

Başkan Boztaş, firma yetkilerine ziyaretleri için teşekkür ederek MATSO olarak Manavgat'ı en güzel şekilde tanıtmak ve Oda üyelerinin yurt içi ve dışında gerçekleşen fuarlarda yanında olmak amacıyla benzeri çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceklerini söyledi.



SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL