MATSO´DAN EĞİTİM TOPLANTISI

MATSO´DAN EĞİTİM TOPLANTISI

MATSO´da SGK ve İŞKUR tarafından verilen istihdam destekleri anlatılacak

MATSO)´nun organizasyonu ile İŞKUR İl Müdürü Veli Akkanat ve SGK İl Müdürü Nejat Deniz tarafından, SGK ve İŞKUR tarafından istihdama yönelik olarak verilen destekler, vergi istisnaları ve muafiyetler konusunda bilgilendirme semineri düzenlenecek.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)´nun organizasyonu ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından istihdama yönelik olarak verilen destekler, vergi istisnaları ve muafiyetler konusunda bilgilendirme semineri düzenlenecek.

MATSO Otogar Toplantı Salonunda Perşembe günü Saat 11.00´da gerçekleşecek seminere İŞKUR İl Müdürü Veli Akkanat ve SGK İl Müdürü Nejat Deniz konuşmacı olarak katılacak.

Milli seferberlik ekonomimizi güçlendirecek

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, TOBB Ekonomik Şurada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istihdamda milli seferlik ilan edildiğini hatırlatarak bu kapsamda İŞKUR ve SGK tarafından birçok konuda istihdama destek ve vergi muafiyeti başlatıldığını söyledi.

Bu çalışmanın Türkiye ekonomisinin büyümesini daha da güçlendirecek yeni bir atılım hamlesi olduğunun altını çizen Boztaş, ?7 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen TOBB Ekonomik Şurada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından istihdamda milli seferlik ilan edildi.

Bu kapsamda 9 Şubat 2017 tarih ve 29974 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemede, İşveren teşvikleri ve istihdamı artıracak yeni düzenlemeler ile teşvikleri yer aldı. İŞKUR ve SGK gibi birçok kurum tarafından istihdama yönelik destek ve vergi muafiyeti başlatıldı? dedi.

Destekler, istihdama katkı sağlar

İşçiler için sağlanacak olan istihdam teşvikleri kapsamında yeni işe alınacak personel sigorta primi ve gelir vergisi desteği verileceğini ifade eden Boztaş, ?İŞKUR tarafından verilen işbaşı eğitimleri başta olmak üzere 9 Şubat´ta yürürlüğe giren İşveren teşvikleri ve istihdamı artıracak yeni düzenlemelerin işvereni rahatlatacağı gibi istihdama da çok büyük katkısı olacaktır? dedi.

Seminerde, destekler, vergi istisnaları ve muafiyetler anlatılacak

Seminerin 23 Şubat Perşembe günü Saat 11.00´da MATSO Otogar Toplantı Salonunda gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Boztaş, tüm insanlarını seminere davet etti.

Boztaş, SGK ve İŞKUR tarafından istihdama yönelik olarak verilen destekler, vergi istisnaları ve muafiyetler konusunda gerçekleşecek seminere İŞKUR İl Müdürü Veli Akkanat ve SGK İl Müdürü Nejat Deniz konuşmacı olarak katılacağını söyledi. Boztaş, seminer sonunda soru cevap kısmı olacağını sözlerine ekledi.



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL