SUR YAPI SATIŞ OFİSİ ALMANYA´DA

SUR YAPI SATIŞ OFİSİ ALMANYA´DA

Sur Yapı´dan Almanya´ya güzel haber geldi. Sur Yapı´nın yeni satış noktası Almanya´da açıldı

Özel sektörün en geniş portföye sahip firması Sur Yapı, mega şehir projesi başta olmak üzere tüm projelerine gelen yoğun yurtdışı taleplerini yerinde karşılamak üzere harekete geçti. Almanya´nın Köln kentinde showroom açan Sur Yapı, Avrupa´daki Türk vatandaşlarına memlekette ev sahibi olmak için açılışa özel bir de kampanya başlattı. Peşinatsız, ara ödemesiz, 2.300 TL´den başlayan sabit taksitlerle sadece taksit ödeyerek İstanbul ve Antalya´daki 12 projesi için sunduğu bu özel kampanyayla Sur Yapı, Almanya´daki vatandaşlarımıza memleketten ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sur Yapı´dan Avrupa´da yaşayan Türk vatandaşlarına sevindirici haber geldi. Sur Yapı Köln Satış Noktası açıldı. Antalya´da inşa edilen mega proje ve Semt Bahçekent maketlerinin sergilendiği showroom, sabah 09.30 ile akşam 18.30 arasında faaliyetlerine başladı. Açılışa özel bir de kampanya düzenlendi. Kampanyada, başta Türkiye´nin mega şehir projesi Sur Yapı Antalya olmak üzere İstanbul´daki 11 proje çok cazip fırsatlarla satışa sunuldu.

/resimler/2019-11/13/2140264530188.jpg

Sadece taksit ödeyerek ev sahibi olunuyor

Önümüzdeki bir buçuk yıl içinde yaklaşık 7.500 konut ve iş yerini teslim etmeye hazırlanan Sur Yapı, bu kampanyayla bir ilke imza atarak sadece taksitle ödemeli ev sahibi yapıyor.

2.300 TL´den başlayan taksitlerle

Sur Yapı´nın Almanya başta olmak üzere Avrupa´da yaşayan Türk vatandaşları için sunduğu kampanyasında açılışa özel peşinatsız, ara ödemesiz, 2.300 TL´den başlayan sabit taksitlerle satışlar başladı.

%15 indirimle peşinatsız, ara ödemesiz ödeme modeli

Kampanya kapsamında öncelikle yüzde 15 indirim uygulanıyor. Daha sonra ev tutarının yüzde 80´lik kısmı için 180 ayda 0.69 vade ile banka kredisi kullandırılıyor. Kalan yüzde 20´lik kısım içinse Sur Yapı bünyesinde 120 ayda 0.69 vade ile sabit taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor. Böylece konut alıcısı sadece taksit ödeyerek ev sahibi olabiliyor.

 /resimler/2019-11/13/2141077187228.jpg

Mega şehir projesi Sur Yapı Antalya´ya ilgi yoğun

Köln Satış Noktası´nın açılışıyla ilgili konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas: ? Başta Antalya Projemiz olmak üzere tüm projelerimize yurt dışından yoğun ilgi var. Köln Satış Noktası´nı açarak Avrupa´da yaşayan Türk vatandaşlarımızla yüz yüze iletişim kurmak istedik. Son bir yılda Almanya´da katıldığımız fuarlarda ve açtığımız stantlarda Sur Yapı markamıza olan güven ve projelerimize olan ilgiyi yakından gördük. Karşılıklı iletişim ihtiyacını gidermek, yurtdışına özel kampanyaları daha rahat organize edebilmek için ilk adres olarak Köln´ü seçtik. Anna Schneider Steig3 50678 adresinde faaliyetlerimize başlarken bir de çok özel bir kampanya başlattık? dedi.

/resimler/2019-11/13/2145451411435.jpg

29 farklı ülkeye satış yapıldı

Elmas şöyle devam etti: ?Özellikle Antalya Projemiz, tüm dünyadan yabancı ziyaretçilerin ve yatırımcıların ilgi odağı oldu. Bugüne kadar 29 farklı yabancı ülke vatandaşı ile Almanya, Hollanda, Fransa, İsveç, Belçika, Danimarka, Kanada, Yunanistan, Avusturalya, Portekiz, Norveç gibi 27 farklı ülkede yaşayan Türk vatandaşlarımız, Antalya projemizden daire ve dükkan alımı yaptı. O nedenle Avrupa´ya özel kampanyamıza Sur Yapı Antalya Projesi de dahil? edildi.

Türkiye´den ev almanın tam zamanı

Sur Yapı olarak Avrupa´da yaşayan vatandaşlarımızla buluşmayı, onlarla yüz yüze konuşmayı önemsiyoruz diyen Elmas: ?Tüm vatandaşlarımızı satış ofisimize bekliyoruz. Türkiye´den ev sahibi olmak için tam zamanı. Sunduğumuz bu cazip fırsattan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz.?

Kampanya tüm Sur Yapı Projeleri´nde geçerli

Sur Yapı´nın tüm projelerinde kampanyadan yararlanmak mümkün. İstanbul´un 9 ilçesinde devam eden ve satışta olan 11 proje bulunuyor:

Avrupa Yakası´nda Kağıthane´de Tempo City, Topkapı´da Topkapı Evleri, Ispartakule´de Bahçeyaka, Bahçekent´te Semt Bahçekent.

Anadolu Yakasında da Sancaktepe´de Muhit, Sultanbeyli´de İlkbahar 1 - 2. Etap ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu´nda Excellence, Ümraniye´de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe´de YeşilMavi projeleri yer alıyor.

 /resimler/2019-11/13/2146405943784.jpg

Antalya´da yeni bir Antalya kuruluyor

Antalya´da geleceğe miras modern bir şehir kurma hedefiyle yolan çıkan Sur Yapı, 8 milyar TL´lik yatırımla Türkiye´nin mega gayrimenkul projesini hayata geçiriyor. Türkiye´nin incisi Antalya´ya yeni bir yaşam alanı sunan Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya´nın özüne uygun modern bir şehir inşa ediyor. 19 bin bağımsız bölümden oluşan projede, konutlar, ofisler, home office´ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkı yer alıyor. Türkiye´nin markası Antalya´ya yeni bir Antalya armağan ediliyor.

Çevreye saygılı mimarisiyle dikkat çekiyor

Antalya Projesi, çevreye saygılı ve planlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Proje, şehir planlaması ve mimari açısından Avrupa kentlerini aratmıyor. Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları Avrupa´da yaşayan Türk´lerin Sur Yapı´yı tercih etme sebebini oluşturuyor. Projeyle yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağı yeni bir şehir detaylarıyla hayata geçiriliyor. Yaklaşık 249 bin metrekaresi yeşil alanlardan oluşan bu şehrin ortasına ise 157 bin metrekare büyüklüğünde Antalya´nın en büyük şehir parkı kuruluyor. Parkın içerisinde göletler, seralar, oyun ve aktivite alanları, dinlenme tesisleri, semt pazarı, müze, kafeler, gezi ve koşu parkurları yapılıyor.

Mega Şehir Projesi´nde teslimlere sayılı günler kaldı

Yaklaşık 8 bin konutun inşaatının aynı anda sürdüğü Sur Yapı Antalya Projesi´nde ilk etapta bulunan 6 bin 417 dairenin teslimleri 2019 Aralık ayından itibaren başlıyor. 20 bin kişinin yaşayacağı Park etabında sona gelindi. Bu etabın bazı bloklarında artık son çalışmalar yapılıyor; doğramalar takılıyor, iç mobilya - ankastreleri takılıyor.

 /resimler/2019-11/13/2150069385330.jpg

İkinci etap Sur Cadde de hızla yükseliyor

Antalya´ya yeni bir şehir kazandıran Sur Yapı Antalya Projesi, 1,3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de göz dolduruyor. Alışverişten sanata, modadan finansa kadar her zevke ve ihtiyaca hitap eden, Sur Cadde´de günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olması bekleniyor. İkinci etapta yer alan Sur Cadde´de inşaat hızla ilerliyor. Tamamlandığında İstanbul´daki İstiklal Caddesi´nin bir benzerini Antalyalılarla buluşturacak olan Sur Cadde´de ticari alanlar, ofis ve dairelerin yanı sıra gündüz nüfusunu da çekecek pek çok sosyal ve kültürel aktivite olacak.

Turkuaz etabı da belirmeye başladı

Bin 105 adet bağımsız bölümden oluşan Sur Yapı Antalya Projesi´nin merakla beklenen 3´üncü etabında da inşa çalışmaları devam ediyor. ?Suyla gelen medeniyet? temasının hakim olduğu Turkuaz etabının tüm blokları su kenarında yer alıyor. Turkuaz etabı, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri, çocuklar ve yetişkinler için dört mevsim kullanılacak açık ve kapalı yüzme havuzları, gölet kenarındaki dinlenme alanları, site konsepti içerisinde oluşturulan meydanlar, yürüyüş yolları ve modern çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor. Türkiye´nin markası Antalya´da inşa edilen bu modern şehirde geniş balkon kapıları, turkuaz rengi göletlerin, portakal ve limon ağaçlarının, zeytinliklerin, rengarenk çiçeklerin bulunduğu Turkuaz etabına açılıyor.

 /resimler/2019-11/13/2150555167520.jpg

Akıllı Kent projeleri arasında ilk üçe girdi

Sur Yapı Antalya projesi Avrupa Birliği´nin 2020 programında ?Akıllı Kent? olmak için 17 projenin içinden yarışarak 3 projeden birisi seçildi. MatcUP´dan sağlanan 5 milyon Euro hibe desteği ile hayata geçirilecek akıllı aydınlatmalar, elektrik enerji depolama ve üretim alanları, akıllı yönetim uygulamaları, akıllı sayaçlar ile Sur Yapı Antalya projesi örnek bir akıllı kent olacak.

Green GOOD Design Ödülü

Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan proje, dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Green GOOD Design kapsamında da ödül kazandı. Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından 2009 yılından bu yana verilen Green GOOD Design; ürün tasarımı, ulaşım, mimarlık, kentsel planlama gibi farklı disiplinlerden projeleri uluslararası düzeyde ödüllendiriyor. Sur Yapı Antalya Projesi, bu kapsamda ??Yeni Kepez Yeşil Merkez? teması ile 2018 Green GOOD Design ödülünü almaya hak kazandı.

En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi seçildi

Proje, Management Plus tarafından her yıl organize edilen ?5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi?nde ise ?En iyi Dönüşüm Projesi? seçildi.

/resimler/2019-11/13/2151377355787.jpg



SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL