KÜTAHYA’DA MÜZİK VE DANS GECESİ

KÜTAHYA’DA MÜZİK VE DANS GECESİ

KÜTAHYA’DA MÜZİK VE DANS GECESİ

Kütahya Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 11. Uluslararası Müzik ve Dans Kongresi kapsamında, belediye bahçesinde kurulan Tır Sahnesi’nde Müzik ve Dans Performans Etkinliği düzenlendi.

Müzik ve Dans Performans Etkinliği’nde Kamile Aliyeva, Mustafa Demir, Uğur Bulut, Dr. Öğr. Üyesi Selami Akış, Doç. Dr. Anıl Çelik, Doç Dr. M. Nevra Küpana, Doç. Dr. Zeynel Turan ve Prof. Dr. Kürşad Gülbeyaz, birbirinden güzel müzik ve dans performanslarını alanı dolduran hemşehrilerimiz için sahneledi. Program sonunda Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, performanslarıyla büyük alkış alan sanatçı ve akademisyenlere katılım belgelerini takdim etti.

Kütahya’nın ilkleri yaşamaya devam ettiğini belirterek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Dünyanın pek çok farklı ülkesinden ve ülkemizin çeşitli yerlerinden gelerek bu etkinliğe renk katan saygıdeğer misafirlerimiz, değerli hemşehrilerim, Kütahya ilkleri yaşamaya devam ediyor. Dans ve müzik kongresi olacak, aynı zamanda uluslararası bir kongre olacak ve Kütahya bu günleri de burada görecek. Çok önemli bir etkinlik, Kütahya’nın kimliğine yakışan bir etkinlik. Çünkü Kütahya, kültür ve sanat şehri. Türkiye’de kültürün ve sanatın önemli şehirlerinden birisi. Bunu UNESCO tescillemiş. Zanaat ve halk sanatları alanında Türkiye’nin ilk yaratıcı şehri. Dolayısıyla bugün sergilenecek sanatlar arasında halk sanatları da yer alıyor. Bu anlamda Türkiye’nin marka şehirlerinden birisinde böyle bir etkinliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bu tabi bilimsel de bir kongre. Müziğin, sanatın, dansın bilimsel yönden incelendiği bir kongre ama bir de etkinliklerin sergilendiği halkımıza açık bir tarafı var. Bu akşamı bizlere hazırlayan kıymetli sanatçılarımız başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün değerli müdürüne, ilgili başkan yardımcımıza, çok kıymetli çalışma arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL