KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ENGELLİ DESTEK KARTI

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ENGELLİ DESTEK KARTI

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ENGELLİ DESTEK KARTI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi’ni ziyaret etti. Başkanımız Işık, 2022 sayılı kanun kapsamında engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan hemşehrilerimize Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 1500’er lira değerinde Engelli Destek Kartı sağlanacağını duyurdu.

Şube Başkanı Hatice Yakar’a misafirperverliği için teşekkürlerini ileten Başkanımız Işık, Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 2022 sayılı kanun kapsamında engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan hemşehrilerimize 1500’er liralık Engelli Destek Kartı sağlanacağını açıkladı. Başvuruya gerek kalmaksızın nakdi desteklerin Kütahya Belediyemiz tarafından bine yakın engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan hemşehrilerimize ulaştırılacağını söyleyen Başkanımız Işık, yapılan desteğin hayırlı olmasını diledi.

Kütahya Belediyesi olarak engelli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkanımız Işık, önümüzdeki dönemde de bu destek ve projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Yapılan desteklerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Hatice Yakar, taleplerini ilettiği Başkanımız Işık’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Engelliler Spor Kulübü’ne engelliler için özel tasarlanan ve ülkemizde üretilmediği için Spor İşleri Müdürlüğümüz tarafından yurtdışından temin edilen Boccia toplarından hediye etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL