TÜTÜNCÜ AKBB´NE YİNE ADAY

TÜTÜNCÜ AKBB´NE YİNE ADAY

Başkan Hakan Tütüncü AKBB başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Başkanı Hakan Tütüncü, 13 Haziran´da gerçekleştirilecek AKBB başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Tütüncü, tekrar seçilmesi halinde getirdikleri yeniliklerin devamı adına kurumsallaşmayı öne alacaklarını söyledi.

Akdeniz Belediyeler Birliği´nin(AKBB) Olağan Meclis Toplantısı Porto Bello Hotel´de 13 Haziran Perşembe günü saat 14.00´da gerçekleştirilecek. Birlik üyesi belediyelerin başkanları ve AKBB Genel Kurul Üyesi Belediye Meclis Üyeleri AKBB başkanlık seçimi için sandık başına gidecek.  AKBB Başkanlığı´nı 2 dönemdir sürdüren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birliğin başkanlığına yeniden talip olduğunu açıkladı. AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, hem Antalya, hem de bölge için önemli bir yönetim birliği olan AKBB´ye getirdikleri yeniliklerin kalıcı olması için çalışacaklarını söyledi.

 Yerel yönetimlerde örnek çalışmalar

Bu gayretli çalışmalarla AKBB´nin bölgemizde yerel yönetimler konusunda örnek çalışmalar yapmış, belediyelerin ortak sorunlarına odaklanmış ve ufuk açıcı çalışmalar sunduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, son 5 yıldaki performanslarıyla herkesin takdirini kazandıklarını söyledi. Seçim heyecanı yaşanacağını belirten Tütüncü, ?AKBB başkanlık seçimlerinde ben de aday olacağım. 2014´den bu yana başkanlığını şahsım yürütmekteydi. 2 dönemdir yaptığımız bu gayretli çalışmayı bölgemizde çok özel bir noktaya taşıdık. Yaptığımız yeniliklerin devamlılığını sağlamak adına, kurumsallaşmayı öne alacağız. Bütün yerel yönetimlere hayırlar getirmesini, güzel ufuklar açmasını temenni ediyorum? diye konuştu. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL