Kesimoğlu “Temel önceliğimiz sağlıklı içme suyu”

Kesimoğlu “Temel önceliğimiz sağlıklı içme suyu”

Kesimoğlu “Temel önceliğimiz sağlıklı içme suyu”

Kesimoğlu “Temel önceliğimiz sağlıklı içme suyu”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, şehirlerin en önemli yaşam unsurlarından birisi olan içme suyu ile ilgili olarak titizlikle gerçekleştirdikleri çalışmaların karşılığını almaktan mutlu olduklarını belirtti.

Kesimoğlu konuya yönelik açıklamasında şunları kaydetti:

“Bildiğiniz üzere ilk göreve başladığımda şehrin suyunda kronik hale gelmiş mangan sorunu vardı. Bunun üzerine disiplinli çalışmalar yaptık. Çözmeyi de başardık. Son teknoloji ile yenilenen tesisimiz ve üst savaktan alınmaya başlanan su sayesinde sorunu tamamen ortadan kaldırdık. 1998 yılında yapılan tesiste 630 kw’lık trafo mevcuttu. Onun kapasitesini 1250 kw’ya çıkardık. Böylece tesisimiz tam kapasite çalışmaya başladı.”

Abonelerin su kullanımındaki konforu daha da artırmak için 5 kuyuya ilave olarak 3 kuyu daha açıldığını ifade eden Kesimoğlu; “Su akışımızdaki pürüzler de böylece sona ermiş oldu. Ancak şehrimizde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri, arıtma tesisimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Bunun da önlemini aldık. Kapasitesi yüksek bir jeneratörü tesise entegre ettik.  Yine terfi istasyonundan, yeni bağlık bölgesine 1200 metrelik yeni bir hat çekerek, bu bölgeyi de rahatlattık. Temiz önceliğimiz her zaman sağlıklı içme suyu olmuştu. Aynı öncelik çerçevesinde, hedeflerimizi büyüterek çalışmayı sürdüreceğiz. Bunu da alanında uzman personelimiz ve Kırklareli halkına her zaman en kaliteli hizmeti götürmek için çaba sarfeden ekibimizle yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL