KEPEZ'E BİR SPOR TESİSİ DAHA GELİYOR

KEPEZ

KEPEZ'E BİR SPOR TESİSİ DAHA GELİYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 200 bini geçen genç nüfusunun spor yapabileceği alanları üretmeye devam ediyor. Başkan Hakan Tütüncü, bu kapsamda hem belediye eliyle hem de Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla ilçeye spor tesisleri kazandırıyor. Gençlerin sporla birlikte gelişmesini temel belediyecilik ilkesi olarak kabul eden Başkan Tütüncü, bugüne kadar ilçedeki 4 okulun bahçesine spor salonu, 11 mahalleye de semt spor sahası inşa etti.

Kepez Belediyespor Kulübü’nün imkânlarıyla da binlerce çocuk ve genç birey sporla buluşturuluyor.

Amatör spor kulüpleri için Varsak bölgesinde suni çim antrenman sahası inşa eden Kepez Belediyesi, kamu eliyle ilçeye spor tesislerinin yapılabilmesi için de arsalarını yatırıma açıyor. Kepez Belediyesi, bu amaçla mülkiyet ile imara ilişkin sorunlarını çözdüğü arsaları da, aldığı meclis kararıyla Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis ediyor.

Bakanlık-belediye işbirliğinde ilçeye 4 tesis

Belediyenin arsa tahsisi, Bakanlığın yatırımıyla ilçede gençlere yönelik üç tesisin yapımı geçtiğimiz yıllarda tamamlandı. Kültür Mahallesi’nde, Antalya Özgecan Aslan Gençlik Merkezi, Kuzeyyaka Mahallesi’nde sentetik çim futbol sahası ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çok amaçlı spor salonu çocukların ve gençlerin hizmetine sunuldu. 

Bakanlık ve belediye arasındaki işbirliğinin neticesinde ilçeye bir spor tesisi daha geliyor. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Baraj Mahallesi’ndeki spor alanının, butik spor salonu yapılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis edilmesini talep etti.

Belediye spor salonu için arsasını tahsis etti

Kepez Belediyesi de, Baraj Mahallesi’nde, 1\1000 ölçekli imar planında spor alanı olan belediyenin mülkiyetindeki parselin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 25 yıl süre ile tahsis etti. Tahsis, Kepez Belediye Meclisi’nin onayından da geçti. Bakanlık, tahsis edilen arsa üzerine çok amaçlı bir spor salonu inşa edecek.  Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de, mimari projesi hazır olan spor salonunun inşasını, bu yıl içerisinde başlatmayı planladıklarını kaydetti.

Tütüncü, ilçenin doğu mahallelerine verdiği sözü tuttu

Başkan Hakan Tütüncü’nün, ilçenin doğusundaki mahallelerde yaşayan çocuklara ve gençlere sözü olan spor salonunun içerisinde nizami ölçülerde basketbol (28x15) ile voleybol (9x18) sahası olacak. Zemin spor PVC zemin kaplamadan yapılacak olan salonda iki adet sporcu soyunma odası, 1 adet engelli soyunma odası, hakem ve antrenör soyunma odası ile soyunma odalarında duş, lavabo ile wc bulunacak. Engelli seyirciye yönelik wc ile bay ve bayan seyirciler için wc ve lavabonun yer alacağı salonda tek sıralı 96 adet seyirci koltuğu olacak.
İnşaat alanı 900 m2 olan spor salonunun en yüksek noktası 10 metre 55 cm. 



BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL