Kepez’den caddelere butik park

Kepez’den caddelere butik park

Kepez’den caddelere butik park

Kepez Belediyesi, caddelerin kenarlarına yaptığı butik parklarla hem vatandaşlara dinlenebilecekleri alan oluşturuyor hem de caddelere estetik bir güzellik kazandırıyor.

Millet Bahçesi, Millet Ormanı gibi büyük projeleri yakında şehirle buluşturacak olan Kepez Belediyesi, çevresine güzellik, vatandaşlara nefes olacak yeşil alanları üretmeye devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni mahalle parklarının sayısını artırırken, caddelerin yanlarında da butik yeşil alanlar oluşturuyor.   Bu butik yeşil alanlardan bir tanesi de, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi ile Fatin Rüştü Zorlu Caddesi kesişimindeki kavşağın yanına yapıldı. Park düzenlemesi, imar planında yeşil alan gözüken 1339 metrekare alan üzerine inşa edildi. Üzeri kapalı ahşap oturma mobilyalar ile bankların yer aldığı yeşil alana zeytin ağaçları dikildi ve çim ekildi. Butik park, caddeden geçen vatandaşlar için dinlenebilecekleri bir nokta olurken, yeşil örtüsü de çevresine estetik bir güzellik kazandırdı.  
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, cadde ve bulvarların yanlarında imar planında yeşil alan gözüken alanları butik parklara dönüştürmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL