KEPEZ´E KENT MEYDANI ÇOK YAKIŞTI

KEPEZ´E KENT MEYDANI ÇOK YAKIŞTI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün Kepez Kent Meydanı´ndaki iftarına 4 bin kişi katıldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´nün 2014 yerel seçimlerinde 70 proje arasında yer alan ve ?Hayalim´ dediği Kepez Kent Meydanı´ndaki ilk etkinlik 4 bin kişinin katıldığı gönül sofraları oldu. 

Kepez Belediyesi, ilçenin kent estetiğine ciddi bir katkı sağlayacak olan ve açılışına sayılı günler kalan Kepez Kent Meydanı´nın da iftar yemeği düzenledi. Kepez Kent Meydanı´nın da ki ilk etkinlik olan iftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Kepez Kent Meydanı, Gündoğdu, Kuzeyyaka ve Yeni Emek Mahalle sakinlerini on bir ayın sultanı ramazan ayında gönül sofralarında bir araya getirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar yemeğine meclis üyeleri ve belediye bürokratları ile beraber katıldı.  

Tarifsiz mutluluklar yaşıyoruz

Gönül sofralarında hemşehrileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük mutluluğunda yapımını belediyesinin üstlendiği Çelebi Sultan Mehmet Cami karşısında hemşerileriyle birlikte iftar yapabilmenin olduğunu söyledi. Kepez Kent Meydanı´nda ilk kez böylesi büyük bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, ?Ramazanın birleştirici ikliminde kent meydanında bulunmak bize ayrı bir huzur ve ayrı bir mutluluk hissettirdi.? diyerek, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla hemşehrilerinin de bayramlarını kutladı.

Cadde kapatılarak meydan büyütülecek

Yeni Mahalle Seyhan Caddesi üzerinde 47 bin m2´lik alana inşa edilen Kepez Kent Meydanı, çevresine ciddi bir değer kazandırdı. Önümüzdeki dönem caddenin trafiğe kapatılarak yayalaştırmanın planlandığı meydanın genişliği, 160 bin m2´ye çıkartılacak. Kent meydanında yoğun olarak dört mevsim yaşayabilen endemik bitkilerin yer aldığı peyzaj alanları da bulunuyor.

Meydanın içinde meydanlar var

Etkinlik ve gezinti alanı olarak tasarlanan meydanda 10 bin m2 çok amaçlı etkinlik alanı, rekreasyon, spor ve toplanma alanları, tören alanı, anıt alanı, ticari birimler, kamusal alanlar, model araç oyun alanı (200m2) kaykay oyun alanı (1250m2) ve küçük fıskiyelerden oluşan kuru havuz yer alıyor. Meydan konserler, söyleşiler, sergiler, mitingler gibi etkinliklerin gerçekleşmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.



BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

LİTVANYA KÜLTÜR PARKI TÖRENLE AÇILDI

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL