BAŞKAN BÖCEK TANITIM TURUNDA

BAŞKAN BÖCEK TANITIM TURUNDA

Başkan Böcek Rusya´da Türkiye ve Antalya´yı tanıttı

Türkiye-Rusya Karşılıklı Kültür ve Turizm Yılı çerçevesinde Moskova´da düzenlenen "Türkiye Festivali"ne katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yoğun temaslarda bulundu. Başkan Böcek, Antalya turizmini daha da ilerilere taşımak için turizmciler başta olmak üzere sektörün tüm paydaşları ile el birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, görevine başladıktan sonra turizmcilerle yaptığı ilk toplantıda ?Turizmcilerimizin emrinde olacağız´ sözü vermişti.

Başkan Böcek, Rusya´nın başkenti Moskova´da düzenlenen´Türkiye Festivali´ne katılarak, turizme verdiği önemi gösterdi. Antalya´nın tanıtımı için yoğun temaslarda bulunan Başkan Muhittin Böcek, festivalde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Böcek, turizmin Antalya için en önemli sektörlerden birisi olduğunu hatırlatarak, ?Bu yıl sezona rekorlarla başlayan Antalya turizmini daha da ileriye götürmek için turizmcilerimizle omuz omuza olmaya devam edeceğiz? dedi.

TANITIMA ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

14-16 Haziran tarihleri arasında Moskova Krasnaya Presnya Parkı´nda düzenlenen ?Türkiye Festivali? yoğun ilgi gördü. Moskova temaslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Böcek, festivalin Türk tarihi, kültürü, sanatı ve mutfağının tanıtımı açısından son derece faydalı olduğunu belirterek, ?Antalya olarak festivalde biz de yerimizi aldık. Antalya Valimiz Sayın Münir Karaloğlu başta olmak üzere belediye başkanlarımız, Turizm İl Müdürümüz ve sektör temsilcilerimiz ile Antalya´mızı tanıtmaya çalıştık. Antalya Rus pazarında zaten tüm yönleriyle kendini ispatlamış önemli bir marka. Bu festival Rusların Antalya´ya olan ilgisini ve sevgisini bizlere bir kez daha gösterdi? diye konuştu.

TURİZMCİLERLE İSTİŞARE SÜRECEK

Turizm temsilcileri ile Moskova´da önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini de söyleyen Başkan Böcek, ?Mazbatamı alıp, göreve başladıktan kısa bir süre sonra turizmcilerimiz ile bir araya gelmiş ve başkanlığım süresince turizmin ve turizmcilerimizin emrinde olacağımı söylemiştim. Tanıtım faaliyetleri elbette çok önemli ama Antalya´da turizmi sürdürülebilir kılmak adına yapılacak daha pek çok çalışma var. Antalya´yı ortak akılla yönetme sözü vermiş bir belediye başkanı olarak turizmcilerimiz ile her zaman istişare halinde olup, bu yıl rekorlar ile başlayan turizm faaliyetlerimizi daha da ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağımızı belirtmek isterim? diye konuştu.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL