Karaloğlu: “1 Şubat’ta Kalıcı Konutların Kuraları Çekilecek”

Karaloğlu: “1 Şubat’ta Kalıcı Konutların Kuraları Çekilecek”

Karaloğlu: “1 Şubat’ta Kalıcı Konutların Kuraları Çekilecek”

Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden kalıcı konutları yerinde inceleyen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat tarihi itibariyle de anahtar teslimine başlanacak” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, alanda yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere şehre gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden kalıcı konut alanlarında incelemelerde bulundu. Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın da yer aldığı ziyaretlerde Bakan Yardımcısı Karaloğlu, kalıcı konutlardaki son duruma ilişkin bilgiler aldı. Saha ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Karaloğlu, “1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat tarihi itibariyle de anahtar teslimine başlanacak” dedi.

Alt ve Üstyapısıyla Yeni Yaşam Alanları

Bakan Yardımcısı Karaloğlu açıklamalarının devamında, “Kura çekimi öncesi kalıcı konutların son durumunu yerinde görmek üzere bugün Kahramanmaraş’a geldik. Sosyal donatıları, otoparkları ve yeşil alanlarıyla depremzedelerimiz için oluşturulan yeni yaşam alanlarını yerinde inceledik. İnşallah belirttiğimiz tarihte de kalıcı konut ve köy evlerini vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” cümlelerini kaydetti.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL