KAPICI DEHŞETİ

KAPICI DEHŞETİ

Antalya´da yaşayan trans kadın Derya Doğan´ın, apartmanın kapıcısı Nihat A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Antalya´da yaşayan trans kadın Derya Doğan´ın (41), yaşadıkları apartmanın kapıcısı Nihat A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Göğüs kafesine bıçak darbesi alan Doğan, vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Doğan´ın daha önce de iki kez kapıcı tarafından saldırıya uğradığı ve kapıcının ceza aldığı anlaşıldı. Evinin kapısına çıkamadığını anlatan Doğan, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

BIÇAĞI GÖĞSÜNE SAPLADI

Olay, önceki hafta cumartesi akşamüstü yaşandı. Doğan, anılan gün evine gitmek istediği sırada Nihat A.´nın bıçaklı saldırısına uğradı. Elindeki ekmek bıçağı ile Doğan´a saldıran A., Doğan´ı göğüs kafesinde yaraladı. Doğan´ın kaburgasına denk gelen bıçağı eli ile tutmaya çalışan Doğan´ın eli de kesildi. Doğan, uğradığı saldırı sonrası yakınında bulunan bir camı kırdı ve eline geçirdiği bir cam parçası ile kendisini korumaya çalıştı.

YOĞUN KAN KAYBI YAŞADI

Yoğun kan kaybı yaşayan Doğan, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede birkaç gün tedavi edilen Doğan evine gönderildi. Edinilen bilgilere göre, olay sonrası ifadesi alınan Nihat A. karakoldaki sorgusu sonrası serbest bırakıldı.

 

KAPIYA DAHİ ÇIKAMIYORUM

Telefonla ulaştığımız Derya Doğan, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti. Doğan, Nihat A. ile aynı apartmanda yaşadığına işaret ederek, "Apartmanın kapısına dahi çıkamıyorum" dedi. Doğan, koruma talebinde bulunduğunu ancak, henüz bir polisin görevlendirilmediğini kaydetti.Yanında arkadaşlarının beklediğini belirten Doğan, tüm ihtiyaçlarının da arkadaşları tarafından sağlandığını kaydetti.

 PARA CEZASI ALDI

Edinilen bilgilere göre Nihat A. daha önce de Doğan´a saldırıda bulundu. A., yargılandığı Antalya 19. Asliye Ceza Mahkemesi´nde 10 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Karar geçtiğimiz yıl sonu çıktı.

 SENİ ÖLDÜRECEĞİM TEHDİDİ

Nihat A.´nın, bu karar sonrası bir kez daha Doğan´a saldırdığı anlaşıldı. Doğan bu saldırı ile ilgili de geçtiğimiz 30 Mart günü savcılığa şikayette bulundu. Doğan, savcılık başvurusunda A.´nın kendisine "Senin yüzünden ceza aldım; seni öldüreceğim. Senden bunun hesabını soracağım" dediğini kaydetti.

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL