PİYANO USTALARI ANTALYA´DA

PİYANO USTALARI ANTALYA´DA

20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali için geri sayım başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleşen 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, açılışını ülkemizin başarılı baritonlarından Barabaros ve Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project ile yapacak. Barbaros, dünyanın özel ve önemli saatçılarını müzikseverlerle buluşturan 20 yıllık bir festivalin açılış konserini vereceği için çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirtti.

Ülkemizin en önemli sanat etkinliklerinden biri olan ve uluslararası alanda bir marka haline gelen 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali için geri sayım başladı.

Yerli ve yabancı dünyaca ünlü isimleri, sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanan festival, açılışını ülkemizin başarılı baritonlarından Barbaros Büyükakkan ve Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project ile yapacak.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü´nden mezun olan ve daha önce Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve Sinema Senfoni Orkestrası ile konserler veren Barbaros, farklı dillerde seslendirdiği şarkılar ile sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatacak.

Barbaros, Symphonic Project ile 16 Kasım 2019 Cumartesi akşamı saat 20.30´da AKM Aspendos Salonu´nda vereceği konserde, dünya müzikallerinden caz standartlarına ve klasikleşmiş Türkçe şarkılara uzanan geniş bir repertuvar seslendirecek.

BARBAROS: ÇOK HEYECANLI VE GURURLUYUM!

Dünyanın özel ve önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan 20 yıllık bir festivalin açılış konserini vereceği için çok heyecanlı ve gururlu olduğunu belirten Barbaros ?Senfonik bir orkestra ile farklı stillerde, farklı dillerde şarkılar seslendireceğim. Farklı sürprizlerim de olacak. Konseri sabırsızlıkla bekliyorum? dedi

20. Uluslararası Piyano Festivali, Barbaros´un ardından sahnesinde; Selim Bölükbaşı, İdil Biret, Diego Valdivia, Kerem Görsev ve Evgeny Grinko´yu ağırlayacak. Selim Bölükbaşı, SymphonicProject ile; İdil Biret ve Kerem Görsev ise Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile sahne alacak.

16 KASIM 2019 - 20:30, AKM ASPENDOS SALONU

Barbaros Hakkında

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü´nden mezun olan Barbaros, 2002- 2005 yılları arasında Rumeli Hisarı, Aya Irini, AKM ve Cemal Reşit Rey´de Galatasaray Üniversitesi´nin düzenlediği "Dünya Müzikalleri" gösterilerinde solist olarak görev aldı.

2005 Temmuz ayında, İtalyan tenor Alessandro Safina ve Ferhat Göçer´le Açık Hava Tiyatrosu´nda konser verdi. 2006 Haziran ayında İtalyan tenor Alessandro Safina, İtalyan tenor Patrizio Buanne ve Ferhat Göçer´le Açık Hava Tiyatrosu´nda konser verdi.

2008 yılında Ajda Pekkan´ın yaz konserlerinde (İstanbul Arena, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açık Hava, Bursa Açık Hava) konuk sanatçı olarak yer aldı. Aynı yıl Leman Sam ile Lütfi Kırdar´da konser verdi.

2009 yılında Enis Fosforoğlu Tiyatrosu´nun sahneye koyduğu "Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş" adlı müzikalde başrol oynadı.

Yurtdışında gerçekleşen ilk Cumhuriyet Balosu´nun solisti olarak Fransa´ya davet edildi. Paris´te gerçekleşen konser Avrupa basını ve davetlilerden büyük ilgi gördü.

2010 yılının Ekim ayında Sony Music´ten kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkaran Barbaros, 2011 yılında TRT tarihinde ilk kez yapılan müzik ödüllerinde, ?Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı? seçildi. "Hayırdır" isimli ikinci albümünün ardından 2012 yılında ?Borcun Var? isimli teklisini yayınladı.

Orkestra şefi Orhan Şallıel´in Kültür Köprüleri projesinde konuk solist olarak yer aldı. Senfoni Orkestrası eşliğinde Özcan Deniz ile Caruso´yu seslendirdi.

Sertab Erener´in Zorlu´da gerçekleşen konserinde ?Phantom of the Opera? müzikalinden 3 eserde sanatçıyla düet yaptı.

Yine Zorlu´da sahnelenen Tahir ile Zühre müzikalinde Ayça Varlıer´le beraber başrolü paylaştı ve Tahir´i oynadı.

Barbaros, 2018´in başında sözleri Sıla´ya, müziği Kyriakos Papadopoulos´a, düzenlemesi İskender Paydaş´a ait olan ?İki Elim Kanda Olsa? isimli teklisini, DMC etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. 2019 yılında ise söz ve müziği Tuğrul Cerrahoğlu´na, düzenlemesi Batu Çaldıran´a ait olan ve klibi Okan Bayülgen´in imzasını taşıyan ?Kalbimin Ankarası? single´ını çıkardı.

Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Yunanca konuşabilen Barbaros, bu dillere ek olarak Portekizce, İspanyolca, İbranice, Rusça ve Türkçe şarkıların yer aldığı geniş bir repertuvarı seslendirdiği sahne performanslarına devam ediyor.



BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR KEPEZ KİTAP FUARI'NDA

ÇOBAN RESSAM İSYANINI RESİMLERİYLE ANLATTI

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINI ÇOK SEVDİ

ANTALYALILAR KEPEZ KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI OKUYUCULARA AÇTI

4. KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR

MURATPAŞA'DA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

USTA YAZARLAR KEPEZ KİTAP FUARI'NA GELİYOR

UYSAL; "HALİT ÖNÜR'LER TÜRKİYE'NİN HİKAYESİDİR"

LEONARDO DA VİNCİ SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ

DÖRDÜNCÜ KEPEZ KİTAP FUARI KAPILARINI ARALIYOR

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL