“Kahramanmaraş’a Değer Katacak Kalıcı Konut ve İş Yerleri Hızla Yükseliyor”

“Kahramanmaraş’a Değer Katacak Kalıcı Konut ve İş Yerleri Hızla Yükseliyor”

“Kahramanmaraş’a Değer Katacak Kalıcı Konut ve İş Yerleri Hızla Yükseliyor”

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalıcı konut ve iş yerlerinin inşasının hızla devam ettiğini belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Mimarisi, dayanıklılığı, sosyal donatıları, yeşil alanları ve peyzajıyla şehrimize değer katacak yapılar hızla yükseliyor. Şehir hafızamızı yaşatmak için Valilik binamız da yine Trabzon Caddesi’ndeki mevcut yerine inşa ediliyor” dedi.

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında alt ve üstyapı çalışmaları hummalı bir şekilde sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Kentsel Tasarım Projesi de hızla yükseliyor. Azerbaycan Mahallesi, Hükümet Bulvarı, Zübeyde Hanım Bulvarı, Müftülük Meydanı ve Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde proje kapsamında çalışmalar devam ederken Trabzon Caddesi’nde de kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası sürüyor. Yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde oluşturulan uzman ekip tarafından eski Valilik binasının bulunduğu alanın zemin durumunu netleştirmek için zemin etüt çalışmaları titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Alanda yürütülen etüt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni Valilik binası yine Trabzon Caddesi’ndeki mevcut yerine inşa edilecek.

Valilik Binası Mevcut Yerine İnşa Edilecek

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında şehir merkezinde kalıcı konut ve iş yerlerinin inşasının hızla devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız koordinesinde hayata geçirilen Kentsel Tasarım Projesi kapsamında; Azerbaycan Mahallesi, Hükümet Bulvarı, Zübeyde Hanım Bulvarı, Müftülük Meydanı, Cahit Zarifoğlu Caddesi ve Trabzon Caddesi’nde çalışmalar sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Mimarisi, dayanıklılığı, sosyal donatıları, yeşil alanları ve peyzajıyla şehrimize değer katacak yapılar hızla yükseliyor. Proje kapsamında şehir merkezimize 10 binin üzerinde konut ve iş yeri kazandırılacak. Şehir hafızamızı yaşatmak için Valilik binamız da yine Trabzon Caddesi’ndeki mevcut yerine inşa ediliyor” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL