KAÇAK MERKEZLERE SAVAŞ

KAÇAK MERKEZLERE SAVAŞ

Kaş´tan Gazipaşa´ya kadar 640 kilometrelik sahil şeridine sahip bölgede kaçak çalışan su sporları işletmelerine savaş açtı.

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO), Kaş´tan Gazipaşa´ya kadar 640 kilometrelik sahil şeridine sahip bölgede kaçak çalışan su sporları işletmelerine savaş açtı.

Antalya (DTO) Başkanı İnanç Kendiroğlu, kaçak su sporu merkezlerinin özellikle Manavgat çevresini mesken edindiğini, tespit edilen merkezler ile jet-ski kiralayan kişileri valilik ve kaymakamlıklara yazılı ve sözlü şikayet ettiklerini belirtti. Jet-ski, sürat motoru, paraşüt teknesi gibi deniz araçlarının yanı sıra banana, deniz halısı gibi su sporları ve aktivitelerini gerçekleştirmek için birtakım yasal şartları yerine getirmek gerektiğini vurgulayan Kendiroğlu, şöyle konuştu:

"Her sezon öncesi bakanlık tarafından valiliklere gönderilen su sporları genelgesi ve yaptırım kuralları gayet açık. Örneğin jet-ski, sürat motoru, paraşüt teknesi gibi deniz araçları, kıyıdan en az 200 metre mesafede kullanılabilir. Su üstü sporları için belirlenen alanlar şamandıralar ve bayraklar ile işaretlenerek bu alanlarda yüzmenin yasak olduğu belirtilmelidir. ´Turizm amaçlı sportif faaliyet izin belgesi´ almış işletmeler tarafından yapılabileceği açık olarak vurgulanmıştır. Fakat kaçaklar, bunların hiçbirine uymuyor. Üstelik kaçak oldukları için müşkterileri sigorta da yapamıyorlar. Olası bir kazada kazazede muhatap bulamayacaktır. Bu nedenle tüm evraklarını hazırlamış, devletine vergisini ödeyen işletmelerimizin yanında kaçaklara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Antalya´nın hiçbir noktasında kaçaklara göz açtırtılmayacak."



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL