İNDİRİM PROTOKOLLERİ DEVAM EDİYOR

İNDİRİM PROTOKOLLERİ DEVAM EDİYOR

İNDİRİM PROTOKOLLERİ DEVAM EDİYOR

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı içerisinde bulunan 7G Restoran ile belediye çalışanlarını kapsayan indirim protokolünü imzaladı.

Kütahya Belediyemiz ile Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı içerisinde bulunan 7G Restoran arasında belediye çalışanlarını kapsayan yüzde 25’lik indirim protokolü imzalandı. Protokolle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli hemşehrilerim, bugün güzel bir iş için birlikteyiz. İndirim protokolü imzalama törenimiz var. Hizmete açtığımız Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkımızın içerisindeki restoranın işletmeciliğini Kütahya’mızın değerli esnaflarından Lokantacılar Odası Başkanımız Fatih Bey almıştı. Şimdi o restoranı hizmete açtı. Böyle bir değeri Kütahya’mıza kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Belediyemiz çalışanlarına bu işletmeden alacakları hizmet karşılığında şirketlerimiz dahil olmak üzere yüzde 25 oranında indirim taahhüdünü içeren protokolü birlikte imzalıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum, çalışanlarımıza hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla ve sıhhatle hizmet almayı, hizmet vermeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Kütahya Lokantacılar Odası Başkanı ve 7Göller Restoran işletmecisi Fatih Bilgi, “Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yedigöller gibi mezbelelik olan, çöplük olan bir yeri çok güzel bir şekilde değerlendirip bölgenin güzide yerlerinden birisi yaptı. Oradaki işletmede bize nasip oldu. Biz de burada elimizden gelen hizmeti vermek amacıyla yüzde 25 indirim başvurumuzu yaptık, başkanımız da bizi olumlu karşıladı. Bugünden itibaren belediye çalışanlarına yüzde 25 indirimi uygulayacağız” dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL