GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ'NİN 2024 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ'NİN 2024 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin devam eden Aralık ayı toplantısında Belediyenin 2024 yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen'in başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Gümüşhane Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi görüşüldü. 18 ayrı birim için yapılan oylamaların tümünde Belediye’nin 2024 yılı bütçesi 402 milyon lira olarak oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Çimen, göreve geldiklerinde Belediye bütçesinin 40 milyon 950 bin lira olduğunu hatırlatarak, 2024 yılı için Belediye bütçesini 402 milyon liraya çıkardıklarını kaydetti.

Belediye’nin 2023 yılı bütçesinin 330 milyon lira olduğunu ve bu bütçeyi yüzde 21,82’lik artışla 402 milyon liraya çıkardıklarını kaydeden Başkan Çimen, “Allah’ın izni ile Gümüşhane’de her zaman ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Belediye bütçemizi oluştururken de her yıl rekor seviyede bütçe hazırlıyoruz. Geçtiğimiz yıl oluşturmuş olduğumuz bütçemiz yapmış olduğumuz hizmetlerden ötürü yetmedi ve ek bütçe ile birlikte 330 milyon lira olmuştu. Şimdi ise 2024 yılı bütçemiz 2014 yılına göre yüzde 881,68 artarak 402 milyon lira oldu. Yapmış olduğumuz hizmetler sayesinde bütçemizi etkin, verimli ve doğru bir şekilde kullandık. Şehrimizde yatırım yapmaya ve projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Bütçemizin oluşturulması sürecinde katkısı olan bütün meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bütçemizin şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL