GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ'NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ'NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Gümüşhane Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında bir süredir devam eden Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) görüşmeleri sona erdi.

İmzalanan 2024-2025 Yılını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Gümüşhane Belediyesi bünyesinde çalışan memurların mali ve sosyal haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

Sözleşme Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, BEM-BİR-SEN Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir, Belediye Meclis üyeleri ve memurların katılımıyla Başkanlık Makamında imzalandı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “10 Yıllık görev süremizde olduğu gibi memurlarımızın ve işçi kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını verirken, veren el alan elden daima iyidir anlayışıyla hareket ediyoruz. Memurlarımızın mutluluğunun, refahının otomatik olarak işe de yansıdığını biliyoruz. Bu manada bu seneden itibaren yapacağımız ücret iyileştirmesi veya sosyal denge tazminatı ödemesinin memurlarımızın mutluluğuna katkı sağlayacağını, ailesiyle, çocuklarıyla birlikte daha mutlu olan personelimizin de çalışırken çok daha kaliteli bir şekilde hizmet vereceğini görüyoruz, biliyoruz ve buna inanıyoruz. Bütün personelimize bu yeni sözleşme hayırlı uğurlu bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

BEM BİR SEN Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir ise “Emeği değerli kılmaya, ekmeği büyütmeye, adil paylaşımı sağlamaya, yerel yönetim çalışanlarımızın haklarını ve hukuklarını korumaya dönük çalışmalarımız kapsamında elde ettiğimiz önemli kazanımlardan biri olan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başkanımız her zaman çalışanlarının yanında. Belediye başkanımız emekçilere bir değer veriyor. Biz memurlar olarak yapmamız gereken marifetimizi daha da artırarak, hizmetimizi en güzel şekilde götürmektir. Sayın başkan icraatlarıyla çalışanların gönlünü alarak, bir gönül belediyeciliği örneği sergilemiştir. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen'e, Belediye Meclis Üyelerine, Başkan Yardımcılarımıza, Mali Hizmetler Müdürümüze memurlarımız adına Şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL