GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in,  6  Şubat 2024 Salı gününü 7 Şubat 2024 Çarşamba gününe bağlayan gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyledir:

“Dinimizde önemli bir yere sahip olan Miraç Kandili’ne kavuşmanın büyük mutluluğu içindeyiz.

Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (a.s.v), Yüce Allah’ın (c.c.)  nasip ettiği Miraç mucizesinin yaşandığı bu mübarek gecenin tüm Müslüman kardeşlerimize kutlu olmasını diliyorum.

Miraç’la Müslümanlara farz kılınan beş vakit namaz gerçeği inanç ve kulluk dünyamızın en önemli konusudur. Bu mübarek gece başta namaz ibadetlerimiz olmak üzere tüm kulluk vazifelerimiz için de bir muhasebe  gecesidir.

Miraç gecesinin bir diğer önemi, Peygamber Efendimizin Miraç’a yükseliş yolculuğunun  Mübarek Belde Küdüs’te yer alan Mescid-i Aksa’dan başlamış olmasıdır. Bugün İsrail katillerinin işgali altındaki Kudüs ve Gazze’nin kurtuluşu için Miraç gecesi bizim için özel dua vaktidir. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Miraç’a yükseldiği o mübarek beldenin,  katil İsrail’in elinden bir an önce kurtulması için Miraç gecesinde Rabbimize bol dua edeceğiz.

Bu yıl Miraç Kandili, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız büyük Kahramanmaraş depreminin de birinci yıl dönümüne denk gelmiştir.  13 ilimizde etkili olan ve 53.537 vatandaşımızın vefat ettiği depremde vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin bir daha böyle bir acı yaşamaması için de Miraç Kandili’nde Rabbimize dua edip yalvaracağız.

Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın Miraç kandillerini tebrik ediyorum. Miraç  Kandili’nin bütün insanlığa, ülkemize ve Gümüşhanemize hayırlar getirmesini  Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL