Gönüllerin Başkanı Beyazgül’den 4 Çocuğuyla Kirada Oturan Anneye Konut İmkanı

Gönüllerin Başkanı Beyazgül’den 4 Çocuğuyla Kirada Oturan Anneye Konut İmkanı

Gönüllerin Başkanı Beyazgül’den 4 Çocuğuyla Kirada Oturan Anneye Konut İmkanı

durumları iyi oluncaya kadar Sosyal Konut Projesinde faydalanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da ev ziyaretleri geleneğini bozmadı. Hafta sonu tatilini fırsat bilen Başkan Beyazgül, kırsal alanlarda ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaret ettiği bir evde duygusal anlar yaşadı. 4 çocuğuyla kirada oturan aileyi ziyaret eden Başkan Beyazgül’ün aileye bir süprizi oldu.

Evin kirasını ödemekte zorluk yaşayan, yaşları 1 ila 5 arasında değişen 4 çocuğuna tek başına bakmakta zorluk yaşayan anneye Başkan Beyazgül, ‘’Bu gün sana bir müjdemiz var. Çocuklarınla daha iyi bir yaşam sürdürmen için sana ev imkanı sunuyoruz’’ dedi.

Başkan Beyazgül’ün ev hediyesi karşısında şaşıran anne mutluluktan gözyaşlarına hakim olamadı. Mutluluk gözyaşları döken anne Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki maddi durumu yetersiz ve kimsesi olmayan ailelere destek olmak amacıyla başlattığı Sosyal Konut Projesi'nde son aşamaya geldi. 18 konuttan biri 4 çocuğuyla kirada oturan anneye verilecek. Aile, maddi durumları iyi oluncaya kadar istedikleri kadar Sosyal Konut Projesinden faydalanabilecek.

Şanlıurfa'da sosyal belediyeciliği özümsemiş bir anlayışla hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün büyük önem verdiği Sosyal Konut Projesinde ev verilecek olan ailenin tüm ihtiyaçları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Toplamda 18 dairenin yer aldığı projede, 1+1 ve 2+1 konutlar bulunuyor. Konutların içerisinde, parke döşemelerinden mutfak dolaplarına, çocuk ranzalarından perdelerine kadar her detay, ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Ayrıca, ev malzemeleri de belediye tarafından temin edilecek. Mutfak ekipmanlarından beyaz eşyalara kadar gerekli eşyalar konutlara yerleştirildikten sonra anahtar teslimi yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra diğer aileleri de evlerinde ziyaret etti. Ziyaret ettiği hanelerde ev halkının ihtiyaçları Başkan Beyazgül tarafından karşılandı. Gittiği evlerde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, onlara oyuncak hediye etti. Çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Beyazgül, minik çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL