GÖK AKTAŞ'TAN BAŞKAN DERE'YE ZİYARET

GÖK AKTAŞ

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere'yi ziyaret etti.

Aday adaylığı kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam EDEN Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş'ın yeni durağı Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere oldu. Dere'yi makamında ziyaret eden Gök Aktaş projelerini anlatarak destek istedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Gök Aktaş; Biz Antalya halkına ve esnafımıza hizmet etmek için zorlu ve bir o kadar da kutlu bir yolculuğa ‘Besmele' ile çıktık.

Bu süreç içinde Antalya'da bulunan STK'lara ziyaretler gerçekleştirip hem kendimizi tanıtıyor hem de projelerimizi anlatıyoruz.

Bugün de büfecilerin temsilcisi olarak sizlere geldik. Antalya esnafı için projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirmek için çıktığımız yolun sonunda bizlere görev tevdi edilirse büyük bir şevk ve heyecanla projelerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız.

Ben bugün bizleri kabul etme zarafetinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum” dedi. Gök Aktaş'ın ardından konuşan Antalya Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere; Milletvekilliği gerçek anlamda çok büyük sorumluluk taşıyan bir kurum.

Bu yola çıkarken deneyimlerinizi, birikimlerinizi ve geçmişte kazandığınız tecrübeleri hayata geçirme imkânı bulacağınız kutsal bir iş. Bu yola ‘Besmele' insanların, Allahın adıyla işe girenlerin olması milletimiz adına büyük bir kazanç.

Sizin bilgi ve tecrübelerinizi hizmete dökme isteğiniz de büyük bir cesaret örneği. Ben sizin gibi bilgili ve donanımlı insanların o makama gelmesini canı gönülden arzu ederim.

Çıktığınız yolda size ve ekibinize yürekten başarılar dilerim. İnşallah listeye çok iyi bir yerden girer Antalya halkına ve esnafımıza hizmet edersiniz.

Bende burada sizi ağırlamaktan dolayı memnun olduğumu bilmenizi ister yürekten başarılar dilerim” dedi.   



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL