“GİRESUN İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ”

“GİRESUN İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ”

“GİRESUN İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ”

Başkan Şenlikoğlu, Giresun halkına sözünü verdiği bütün projeleri ve yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor.

Giresun’a kazandırdığı projelerle ve yatırımlarla vatandaşların büyük takdirini kazanan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu, yapımında sona yaklaşılan ve şehrin nefes alabileceği projelerden birisi olarak değerlendirilen Galericiler Sitesi ve Doğu Park Projesi’ni yerinde inceleyerek, yetkililerden son bilgileri aldı.

Ardından Dal-Çık projesi için yüklenici firmanın 15 Temmuz Spor Kompleksi'nin yan tarafına kurduğu şantiyeyi ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, şantiye yetkilisi ile bir süre görüştü. Dal-Çık Projesi’nin temelinin bu ay içerisinde atılacağını hatırlatan Başkan Şenlikoğlu, çalışmaların planlanan şekilde sürdürülmesinin önemine değindi.

Başkan Şenlikoğlu, daha sonra 10,5 dönümünü belediyenin aldığı ve yaşam alanı olarak proje uygulayacağı eski SSK Hastanesi arazisi üzerinde yer alan Teyyaredüzü Bilgi Evi bölgesini gezdi.

Giresun halkına daha fazla hizmet sunabilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şenlikoğlu, “Her zaman sahadayız. Giresun’umuzda devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceleyerek son durumlarını yakından takip ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın destekleriyle Giresun’umuza en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL