GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI FARKINDALIK

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI FARKINDALIK

GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI FARKINDALIK

Giresun Belediyesi, Başkan Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde çevre bilincinin toplumda daha da benimsenmesini sağlamak adına farkındalık çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Temiz Çevre Temiz Giresun” sloganıyla yürütülen farkındalık çalışması sergilenmeye devam ediyor.

Giresun Belediyesi tarafından Kanuni Ortaokulu Resim Öğretmeni Harika Özdemir’in çizim ve boyama desteğiyle konteynerlerin dışına özellikle çocukların sevdiği çizgi karakterleri ile çiçek, balık, balon, kalp gibi görsellerin resim çalışması yapılıyor. Geçtiğimiz ay Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun katılımıyla ilk olarak Kanuni Ortaokulu bahçesine yerleştirilen farklı çöp konteynerleri, şimdilerde şehir genelinde başta okul ve eğitim kurumları olmak üzere çeşitli güzergâhlara yerleştiriliyor.

Küçüğünden büyüğüne herkesin beğenisini toplayan bu farkındalık çalışması ile çöp konteynerleri hem şehir estetiğine uygun hale getiriliyor hem de çevreye duyarlılık konusunda özellikle çocukların dikkatini çekiyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şu ana kadar şehir genelinde 15 farklı bölgeye yerleştirilen konteynerler, birçok okul çevresi ve belirlenen diğer alanlara yerleştirilmeye devam edecek.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, farkındalık çalışmalarına geliştirilecek yeni projelerle devam edileceğini ifade ederek: “Temiz bir Giresun, temiz bir çevre için hepimizin üzerine düşen önemli sorumluluklar var. Çevremizi temiz tutarak, geleceğimizin çöp olmasına engel olalım. Çünkü Giresun’umuzun geleceğini yine Giresun’un geleceği olan çocuklarımıza, gençlerimize emanet edeceğiz. Geleceğe temiz bir Giresun bırakalım istiyoruz. Bu farkındalık projesi ile de önemli bir çevre etkinliğine imza atıyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çevre bilincinin toplumumuzda daha da benimsenmesi adına yeni projelerle farkındalık oluşturacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL