Erentepe, İncircik ve Toptaş grup yolunda asfalt çalışması

Erentepe, İncircik ve Toptaş  grup yolunda asfalt çalışması

Erentepe, İncircik ve Toptaş grup yolunda asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca ilçesinde bulunan Erentepe-İncircik ve Toptaş grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan kırsal bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler alt yapı çalışması tamamlanan Erentepe-İncircik ve Toptaş grup yolunda sathi asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

KIRSALA14 KM SATHİ ASFALT

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:  “Kumluca ilçesinde Erentepe, İncircik ve Toptaş grup yoluyla ilgili muhtarlar toplantısında bir talep olmuştu. Asfalt öncesi alt yapısını tamamladığımız grup yolunun tamamı 14 kilometre. Şuanda bu grup yolunun sathi asfalt kaplamasını gerçekleştiriyoruz. En kısa zamanda tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Belen Mahalle Muhtarı Hasan Acar da Erentepe, İncircik ve Toptaş grup yolunun bozuk olması nedeniyle çok zorluk çektiklerini belirterek, “Bozuk yolda araçlarımızın lastikleri yarılıyordu ve kazalar meydana geliyordu. Kalkan tozlar çevreye zarar veriyordu. Bu çalışmayla konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacağız. Muhittin Başkanımızın yapmış olduğu bu özverili çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL