Durmuş Yılmaz, Anttalks Etkinliği'nde Antalyalılarla Buluştu

Durmuş Yılmaz, Anttalks Etkinliği

Durmuş Yılmaz, Anttalks Etkinliği'nde Antalyalılarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Anttalks etkinliği, önemli bir konuğu ağırladı. Eski Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı ve ekonomist Durmuş Yılmaz, Antalyalılarla bir araya geldi. Söyleşide kamu kurumlarının vatandaşlarla iletişimini güçlendirmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i takdir ederek, “Başkan Böcek'in şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerin ilerleyen süreçte topluma daha fazla yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

Atatürk Kültür Merkezi Perge salonunda Anttalks etkinliği kapsamında gerçekleşen buluşma, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Eski Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı ve ekonomist Durmuş Yılmaz, “Ekonomi ve Cumhuriyet” konulu söyleşisinde meslek alanındaki deneyimlerini paylaşarak önemli konuları ele aldı.

YILMAZ, BAŞKAN BÖCEK'İ TAKDİR ETTİ

Durmuş Yılmaz söyleşide, kamu kurumlarının vatandaşlarla iletişimini güçlendirmesi gerektiğini vurgulayarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i takdir etti. Yılmaz, “Yetkililerin, vatandaşların vergi ödemelerinin refahları için harcandığını açıklamaları gerektiğini ve doğru iletişimle maliyetler azalabileceğini düşünüyorum. Antalya'nın tarihi ve kültürel tanıtımıyla ilgili Belediye biriminin düzenlediği bu toplantı vatandaşlarla ilişkiyi güçlendirmeye yardımcı oluyor. Başkan Muhittin Böcek'in şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerin ilerleyen süreçte de topluma daha fazla yansıyacağını düşünüyorum ve kendisine kolaylık diliyorum” dedi.

YILMAZ "TÜRKİYE'NİN EKONOMİK DURUMU ENDİŞE VERİCİ"Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası eski Başkanı ve tanınmış Türk ekonomist Durmuş Yılmaz, katıldığı söyleşide ülkenin ekonomik durumuyla ilgili endişelerini dile getirdi. Yılmaz, Türkiye'nin ekonomik hayatının mevcut durumunun kötü olduğunu vurgulayarak, gelecekte daha da kötü bir ekonomik ortamla karşılaşabileceğimizi belirtti. Söyleşide, ekonominin içinde bulunduğu durum ve çözüm önerileri de ele alındı.

ANTALYALILAR İLGİYLE TAKİP ETTİ

Durmuş Yılmaz, mesleki ve hayata dair deneyimlerini vatandaşlara aktarırken, vatandaşların yüreklerine dokunan köy hayatından şehir hayatına uzanan hayat hikayesi ile vatandaşları derinden etkiledi. Söyleşi sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Durmuş Yılmaz, Anttalks Etkinliği kapsamında davet edildiği için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Söyleşi sonunda Kent Tarihi ve Tanıtım Dairesi Başkanı İsmail Oskay Durmuş Yılmaz'a çicek takdim etti.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL