KEPEZ´DE OFF-ROAD RÜZGARI ESTİ

KEPEZ´DE OFF-ROAD RÜZGARI ESTİ

Kepez Belediyesi´nin 2019 Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak Yarışları, heyecana sahne oldu

Kepez Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşen 2019 Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak Yarışları, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü´de, offroad aracına binerek, pilotların zorlu parkur heyecanına ortak oldu.

Otomobil sporlarının merkezi haline gelen Kepez´de düzenlenen 2019 Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak Yarışları, büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi´nin ana sponsorluğunda gerçekleşen yarışlara Antalya, Kahramanmaraş, Tarsus, Denizli, Mersin, Fethiye ve Alanya´dan olmak üzere Türkiye´nin dört bir köşesinden sporcular katıldı. Final yarışlarını izlemeye gelen Başkan Tütüncü, pilotların zorluk derecesi yüksek parkurları en hızlı tamamlamak için gösterdiği çabaları yakından takip etti. İkinci etap sonunda verilen araç bakım molası sırasında offroad aracının direksiyonuna geçen Başkan Tütüncü´de zorlu parkurda 1 tur attı. Ardından başka bir araç ile orman parkurunda offroad aracı kullanan Tütüncü, yarışma etabının güzergahını kullandı.

Motor sporlarının buluşma noktasıyız

Geçen yıl hizmete açılan bu pistte çok önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, motor sporlarının merkezi olma noktasında büyük gayret gösterdiklerini vurguladı. Moto kros, oto ve moto drag ile drift pistleriyle Kepez´in motor sporlarının önemli bir buluşma noktası haline geldiğini belirten Tütüncü, ?Ayda bir ya da 2 kez değişik motor sporları tutkunlarıyla birlikte oluyoruz. Şehrin tanıtımına katkı sağlayan bu tür yarışları çok önemsiyoruz? dedi.

Birincilik kupası Yılmaz ve Özen´in

İlk gün Lyrboton Kome adı verilen 3 etaptan oluşan mukavemet yarışları 9,2 km´lik ormanlık alanda yapıldı. İkinci gün ise Varsak´taki offroad seyirci etabında buluşan yarışmacılar, 1.6 km´lik parkuru 4 kez tekrarladı. Yarışmaların sonunda genel klasmanda 131 puan alan Mehmet Yılmaz-Eren Özen ikilisi birinci oldu. İkinciliği 121 puan alan Kemal Arıcan- Emre Temel ikilisi kazanırken, üçüncülük kupasını 97 puan alan Serkan Sivri- Ali Seyda Kıvrak ikilisi kaldırdı.



BAŞKAN UYSAL; "AMATÖR SPORLAR SİHİRLİ DEĞNEKTİR"

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI DOKUMA-PARKTA

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

KEPEZLİ ÜÇ YÜZÜCÜDEN YEDİ MADALYA GELDİ

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA YOGA KURSU

MURATPAŞA'NIN SULTANLARI GALİBİYETLE BAŞLADI

KEPEZ TEK GOLLE ERKEN KUTLAMAYI KAÇIRDI

MURATPAŞA SULTANLAR LİGİ İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADI

E-SPOR TUTKUNLARI KEPEZ'DE BULUŞUYOR

MURATPAŞA'NIN PLAY-OFF GURUBU BELLİ OLDU

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL