Çaltılıçukur ve Murtiçi grup yolunda sathi asfalt çalışması

Çaltılıçukur ve Murtiçi grup yolunda sathi asfalt çalışması

Çaltılıçukur ve Murtiçi grup yolunda sathi asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetler ekipleri Akseki’nin Çaltılıçukur ve Murtiçi Mahalle grup yolunu asfaltla kaplıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt seferberliğini sürdürüyor. Vatandaşların konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarını gece gündüz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akseki ilçesine bağlı Çaltılıçukur ve Murtiçi mahallesi grup yolunda sathi asfalt çalışmaları yapıyor.

GÜVENLİ VE KONFORLU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı grup yolunda daha önceden altyapı güçlendirme büz menfez çalışmaları yapmıştı. Kırsal Hizmetlere bağlı asfalt ekipleri şimdi de sathi asfalt çalışmasına başladı. 13 kilometre uzunluğundaki asfalt çalışmaları tamamlandığında grup yolu güvenli ve konforlu hale gelecek.

YERİNDE İNCELEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler sorumlusu İsa Akdemir, Çaltılıçukur Mahalle Muhtarı Dursun Yüksel ile birlikte yapılan sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi. İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi’nin güvenli hale getirerek vatandaşların hizmetine sunduğunu söyledi.

YOL BOZUK DİYE KİMSE GELMİYOR

Çaltılıçukur Mahalle Muhtarı Dursun Yüksel nüfusun büyük oranda Antalya’da yaşadığına dikkat çekerek “Yollar bozuk olduğu zaman kimse gelmiyor. Biz istiyoruz ki gençleri köye çekelim. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun yollarımızı yaptı” dedi.

BAŞKAN BÖCEK KIRSALA ÖNEM VERİYOR

Akseki Çukurköylü Aydan Yüksel de bölgede uzun zamandır yol sorunu olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bu yol üzerinde orman kesimleri var. Çok ağır tonajlı araçlar geçtiği için yollar beklenen sürenin daha altında bozuluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu yola el atmasaydı daha da bozulacaktı ve tamiri daha zor olacaktı. Başkan Muhittin Böcek’in kırsala yönelik çalışmaları çok fazla. Başkan kırsala çok önem veriyor. Çalışmalarını çok takdir ediyoruz.”


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL