Büyükşehir’in sahillerde nefes kesen ‘hayat’ mesaisi

Büyükşehir’in sahillerde nefes kesen ‘hayat’ mesaisi

Büyükşehir’in sahillerde nefes kesen ‘hayat’ mesaisi

Büyükşehir Belediyesi'nin kuzey sahillerinde görev yapan 'hayatt timi' Karasu, Kocaali ve Kaynarca plajlarında yoğun geçen son 1 haftalık süreçte 41 kişiyi ölümün kıyısından kurtardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kuzey sahillerinde 'hayat nöbetine' devam ediyor. Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerindeki toplamda 53 kilometrelik sahil şeridinde yoğun bir hafta geride kaldı.

7 günde 41 kişi
6 jetski, 70 cankurtaranla birlikte 45 kulede nöbet tutan cankurtaranlar, vatandaşların can güvenliğini sağlamak için adete nefes bile almadan çalışıyor.
Türkiye'nin dört bir yanından misafirlerin ağırlandığı, nüfusu 5 katına çıkan kuzey ilçelerinde 7 günde toplamda 41 kişi ölümün kıyısından kurtarıldı. Bu vatandaşlardan bazıları 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatlara vesile oluyorlar
Dürbün ve yakın takip ile kontrol edilen sahillerde ekiplerin erken müdahalesi hayati önem taşıyor. Hayat nöbetçileri, bu sayede onlarca canın hayatta kalmasına vesile oluyorlar.
Büyükşehir Belediyesi ayrıca, sahillerde yardıma ihtiyaç duyanların yanına ATV araçlarıyla ulaşıyor. Her gün saat 10.00 ve 19.00 saatleri arasında tüm plajların düzenini sağlayan Büyükşehir, hiç kayıp vermemek için cansiperane bir mesai ortaya koyuyor.

Huzurlu bir tatil için
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Sahillerimizde yürüttüğümüz hayat nöbeti kapsamında vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek, can kaybını önlemek için büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Yerli ve yabancı turistlere en huzurlu tatili sunmak, onları güvende hissettirmek en öncelikli hedefimiz. Hayat nöbetimiz sezon sonuna kadar her gün devam edecek" denildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL