Büyükşehir’in minik okçuları nefes kesti

Büyükşehir’in minik okçuları nefes kesti

Büyükşehir’in minik okçuları nefes kesti

Büyükşehir Belediyesi tarafından, geleneksel hale getirilen Avrupa Hareketlilik Haftasının 3. Gününde Büyükşehir Belediyesi’nin yetiştirdiği minik okçular, sergiledikleri performansla nefes kesti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, her yıl etkinliklerle geçirdiği Avrupa Hareketlilik Haftası’na hızlı bir giriş yaptı. Bisiklet turundan spor şenliğine birçok etkinlikte buluşan ve her yaşa hitap eden programların üçüncü günü ise Büyükşehir Belediyesinin uzman eğitmenleri tarafından yetiştirilen minik okçuların günü oldu.

Minik okçular yarıştı
Serdivan Kapalı Spor Salonu okçuluk otağında gerçekleşen ‘’Geleneksel Türk Okçuluk Sakarya Salon İl Birinciliği’’ müsabakasında 8-13 yaş arası minikler kıyasıya bir performans ortaya koydu. Ailelerinin tezahüratları eşliğinde yarışan minik okçular, izleyenlere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Miniklerin başarısı göz doldurdu
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ülkemizde geleneksel okçuluk, sadece bir spor veya beceri değil, aynı zamanda milli bir gurur kaynağıdır. Binlerce yıllık geçmişiyle geleneksel okçuluk, atalarımızın güçlü ve cesur ruhunu yansıtır. Bu geleneği yaşatmak, ulusal kimliğimizi korumak ve gururla taşımak için, geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz” denildi.
Müsabakayı gözlerini bile kırpmadan izleyen veliler, evlatlarının ortaya koyduğu başarılar karşısında duygulandı. Müsabakanın ardından dereceye giren sporculara madalya verildi.

 


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL