Büyükşehir’in iftar ikramı devam ediyor

Büyükşehir’in iftar ikramı devam ediyor

Büyükşehir’in iftar ikramı devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Diyarbakırlılar Gecesi düzenlendi. Sanatçı Nihat Akçer Diyarbakır’a özgü türküleriyle vatandaşlara muhteşem bir Ramazan gecesi yaşattı. Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Aşevi, iftar öncesinde Ünsal mahallesinde yemek dağıtımı yaparken, çok sayıda vatandaşta Atatürk Spor Salonu’nda orucunu açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Şenlikleri, her akşam farklı bir etkinliklerle devam ediyor. Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlenen etkinlik öncesi, Ramazan çarşısını gezerek alışveriş yapıyor. Çocuklarda, “Orta Oyunu” ile Ramazan nostaljisi yaşıyor. Antalyalılar Ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam düzenlenen Diyarbakırlılar gecesinde buluştu. Çok sayıda vatandaşın akın ettiği gecede  sanatçı Nihat Akçer ve Orkestrası sahne aldı.

MUHTEŞEM GECE

Diyarbakır yöresine ait ezgileriyle vatandaşları uzaklara götüren Nihat Akçer, sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Nihat Akçer ve Orkestrası'nın seslendirdiği türkülerle duygulanan vatandaşlar türkülerin hareketlenmesiyle birlikte halay çekip dans etmenin keyfini de çıkardı. Türküler ve halayların birleştiği özel gecede, Karaalioğlu Parkı adeta bir şenlik alanına dönüştü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuar Şube Müdürü Okan Atilla muhteşem gece için Nihat Akçer ve Orkestrasına çiçek takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR İFTARI BEREKETLİ

Öte yandan, On bir ayın sultanı Ramazan’da birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğini yaşatan Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı içerisinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda kurduğu iftar sofrasında binlerce vatandaşa iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuyor. Mobil Aşevinin tırı ise her gün farklı mahallede sıcak yemek ikramında bulunmaya devam ediyor. Antalyalılar, iftar topunun atılmasının ardından hep birlikte dualar eşliğinde oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşıyor. Mobil Aşevi her gün 1500, Atatürk Parkında her gün 1200 kişiye dört çeşit yemek ikram ediyor ve Ramazan ayının manevi ruhu doyasıya yaşatılıyor.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL