Büyükşehir'den Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Büyükşehir

Büyükşehir'den Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, yerel hayvan görevlisi olmak isteyenlere ve ev hayvanı satışı yapan kişilere yönelik ücretsiz eğitim seminerleri düzenleyecek. Eğitimlere katılmak isteyenlerin 16 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçe yoluyla Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başvurması gerekiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı ile işbirliğiyle, 27 Şubat 2024 tarihinde, “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi” düzenlenecek.  28 Şubat 2024 tarihinde ‘ Ev Hayvanı Satışı Yapan Kişilere –Petshop Sahiplerine Yönelik’ ücretsiz sertifikalı eğitim semineri 09.00- 17.00 saatleri arasında ASAT Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 16 Şubat Cuma günü saat 17.00'a kadar dilekçe yoluyla başvurabilecek.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Eğitime katılmak isteyenlerin dilekçe, hayvan koruma dernekleri ve vakıflarına üye ya da bu konuda faydalı hizmetler yapmış olduğunu gösteren belge(herhangi bir vakfa veya kuruluşa üye olmayanlar için Antalya Veteriner Hekimler Odasına kayıtlı özel klinik ve hastanelerden de alınabilir), ikametgah belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisini başvuru esnasında yanında bulundurması gerekiyor.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL