BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE ANLAMLI ETKİNLİK

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE ANLAMLI ETKİNLİK

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE ANLAMLI ETKİNLİK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür-Sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Eğitimci yazar Dilek Cesur'un katılımıyla düzenlenen ‘Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir’ konulu söyleşiye çok sayıda vatandaş büyük ilgi gösterdi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kasım ayı programları kapsamında gerçekleştirmiş olduğu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hizmete açtığı ve açıldığı günden beri kadınlar tarafından yoğun ilgi gören Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Aile danışmanı, eğitimci-yazar Dilek Cesur’un katılımı ile “Sabırlı Aileler Merhametli Çocuklar Yetiştirir” konulu farkındalık programı gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği programda konuşan eğitimci Dilek Cesur, bireyin kendini tanıması, yaşadığı olumsuzluklara yeni rotalar oluşturabilme süreçleri ve bu süreçlerin aile yapısı üzerine etkilerine yer verdi.  
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Özellikle çocuğun yetişmesinde sabırlı aile olmanın önemine vurgu yapan Cesur, güçlü aile ilişkilerinin sağlanmasında eşlerin birbirine desteğine vurgu yaptı. Yaklaşık iki saate yakın süren programda Dilek Cesur, çalışan ailelerin çocuklarına etkin zaman ayırmasının gerekliliği üzerine örnekler vererek; son dönemde etkin sosyal medya kullanımının aile ilişkilerine olumlu ya da olumsuz katkıları üzerine dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Program sonunda katılımcılarla yakından ilgilenen ve sorularına içtenlikle cevap veren Dilek Cesur, böyle bir etkinliğin koordine edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na şükranlarını iletti.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL