BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR BÜTÇE

BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR BÜTÇE

BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR BÜTÇE

BÜYÜKŞEHİR’DE REKOR BÜTÇE

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ'nin toplamda 11.064.000.000 TL ile rekor düzeye ulaşan 2024 yılı bütçeleri oybirliği ile kabul edildi. Bütçelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Milletin emanetini en iyi şekilde hizmete döndürmek ve vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak adına en üst seviyede gayret ettik” dedi.
21.11.2023
Büyükşehir ve Büyükşehir DESKİ 2024 yılı bütçesi 11.064.000.000

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği toplantıda; Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2024 yılı bütçesi ve performans programı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün 2024 yılı bütçesi, performans programı ve yatırım programı görüşüldü. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 7 Milyar 610 milyon TL olarak gerçekleşirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün bütçesi ise 3 Milyar 454 milyon TL olarak belirlendi. Toplamda 11 milyar 64 milyon TL olarak belirlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin 2024 yılı bütçeleri oybirliği ile kabul edildi.

“2024 yılında ayrı bir mesafe alacağız”

Başkan Osman Zolan toplantı sonunda yaptığı konuşmada bütçelerin hayırlı olmasını dileyerek, “Milletin emanetini en iyi şekilde hizmete döndürmek ve vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak adına en üst seviyede gayret ettik. Meclis üyelerimizle her zaman bir ve beraber çok güzel kararların altına imza attık. Şehrimizin her alanda her ihtiyacını karşılamak için gayret sarf ettik” dedi. Tarım ve hayvancılık yatırımlarından itfaiye hizmetlerine, evde bakım ve sağlıktan alt ve üstyapı çalışmalarına her alanda vatandaşların ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Çok şükür Denizli’miz bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. 2024 yılında ayrı bir mesafe alacağız. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olacak. Katkı sağlayan, başta Meclis üyelerimiz olmak, çalışma arkadaşlarıma ve destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL