BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZMEK OLACAKTIR

BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZMEK OLACAKTIR

BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZMEK OLACAKTIR

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, yeni dönemde birinci önceliklerinin işsizlik sorununu çözmek olacağını belirtti.

Başkan Çimen yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu salonu dolduran Gümüşhanemin altın kalpli insanları; analarım, babalarım, ablalarım, abilerim, bacılarım, kardeşlerim hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefa geldiniz.

Değerli Hemşehrilerim;

10 yıldır bu güzel şehre, altın kaplı insanların şehrine hizmet ediyorum. Sizler, bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. Bu güzel destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde öleceğim. Mezar taşım da bu şehirde olacak. Annemin babamın ayaklarının dibinde olacak. 2 ay önce annemi kaybettim. Anneme de, tüm ölmüşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu güzel şehirde benden önce 19 belediye bakanımız görev yaptı. Ben 20.belediye başkanıyım. İnşallah sizlerin destekleri Rabbimin nasip etmesi ile yeni dönemde de yine sizlere hizmete devam etmek istiyorum.

Belediye başkanlığını devraldığım son başkanımız Mustafa Canlı abimize Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun. Başkanımız, hizmetleri ile adını gönüllere yazdırdı. Biz de onu örnek alarak çalıştık, sizlerin gönüllerine girdik. Salonu dolduran siz değerli hemşehrilerimin ışıldayan gözleri ve samimi teveccühleri bunu zaten en güzel şekilde gösteriyor. Sağolun, varolun.

Yeni dönemde de biz ilk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde sorumluluğumuzun daha artacağının farkındayım. Gümüşhane’de iş bekleyen gençlerimiz var. Yeni dönemdeki en önemli görevimiz bu gençlerimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır. Amacımız, yeni dönemde Gümüşhane’de işsizlik sorununu sıfıra indirecek çalışmaları yapmak olacaktır. Bunun için şimdiden çalışmalarımızı başlattık. İşsizlik sorununun çözümünde acil hedefimiz 5 yılda 500 gencimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır.

Değerli Hemşehrilerim;

Ben; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanıyım. Sayın Cumhurbaşkanımız aday tanıtım toplantısında elimi havaya kaldırdığı zaman benden derece istedi. Türkiye derecesi istedi. Ben de siz hemşerilerime güvenerek derece sözü verdim. Bunun için seçimde siz hemşehrilerimden çok kuvvetli bir destek istiyorum. Sizin, bu kardeşinizi yalnız bırakmayacağınızı ve mahcup etmeyeceğinizi biliyorum.  Seçime kısa bir süre kaldı. Bu kısa sürede de durmadan çalışacağız. Komşularımızı, akrabalarımızı arkadaşlarımızı ikna edeceğiz.

Bugüne kadar çalışanlarım arasında hiçbir ayrım ve ayrıştırma yapmadım. Benim belediyemde farklı görüşte insanlar var. Hepsinden Allah razı olsun. Niyetimiz halis akıbetimiz de inşallah hayır olur diyorum.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL