BENİM GÜZEL KÜTAHYAM PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

BENİM GÜZEL KÜTAHYAM PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

BENİM GÜZEL KÜTAHYAM PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Kütahya Belediyemizin sosyal belediyecilik projeleri arasında yer alan, şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehrilerimiz, belediyemizin organizasyonu ile şehrimizin güzelliklerini gezdi.

Kütahya Belediyemizin organizasyonu ile Benim Güzel Kütahyam Projemiz devam ediyor. Şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehrilerimiz, Kütahya Belediyesi Hizmet Binamız önünden hareket ederek ilk durakları Ağaçköy Restoran oldu. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın eşi Fatma Işık, hemşehrilerimizi burada karşıladı. Ağaçköy Restoranda doğayla iç içe vakit geçiren 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız daha sonra Millet Bahçesine geçtiler. Millet Bahçesi ziyaretin ardından Hisar Kalesi’ne giden hemşehrilerimiz, Hisar Kalesinden Kütahya’nın eşsiz manzarasını izlediler. Hisar Kalesinde kendilerine eşlik eden Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, misafirlerimizle tek tek sohbet ederek, kendileri için özel hazırlanan hediyelerini takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hisar’ın ardından Kütahya Belediyemizin restorasyonunu yaparak şehrimize kazandırdığı ecdat yadigârı Cafer Paşa Dârülkurrâsı’na uğrayan hemşehrilerimiz, Kur’an-ı Kerim okuma yeri olarak bilinen dârülkurrâda dualarını etti. Misafirlerimizin son durağı ise Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın çok kısa bir sürede yapımını tamamlayarak şehrimizin imajını değiştirdiği Zafer Meydanı oldu.

Geziye katılan vatandaşlarımız, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyemizin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL