‘BENİM GÜZEL KÜTAHYAM’ DEMEYE DEVAM EDİYORUZ

‘BENİM GÜZEL KÜTAHYAM’ DEMEYE DEVAM EDİYORUZ

‘BENİM GÜZEL KÜTAHYAM’ DEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehrilerimiz, Benim Güzel Kütahyam projesi kapsamında şehrimizin güzelliklerini gezmeye devam ediyor.

Kütahya Belediyemizin şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri hemşehrilerimiz için hayata geçirdiği Benim Güzel Kütahyam projesi, büyüyerek ve vatandaşlarımızın yüreklerine dokunarak devam ediyor. Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ülkemize örnek olan Kütahya Belediyemiz, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızı Ağaçköy Restoran, Millet Bahçesi, Hisar Kalesi, Cafer Paşa Dârülkurrâsı ve Zafer Meydanı’nı gezdirerek şehrimizin güzelliklerini gezdirdi.

Gezinin Hisar Kalesi bölümünde hemşehrilerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, misafirlerimizle sohbet ederek kendileri için özel hazırlanan hediyeleri vatandaşlarımıza takdim etti. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de dinleyen Başkanımız Işık, geziye katılan misafirlerimizle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geziye katılan vatandaşlarımız, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyemizin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL