BENİM GÜZEL KÜTAHYAM

BENİM GÜZEL KÜTAHYAM

BENİM GÜZEL KÜTAHYAM

Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimiz, şehrimizin güzelliklerini gezdi.

Kütahya Belediyemiz, şehrimizde yaşayan 65 yaş ve üzeri kadın hemşehrilerimiz için anlamlı bir organizasyona imza attı. “Benim Güzel Kütahyam” sloganıyla geziye katılan vatandaşlarımız unutulmayacak bir gün yaşadı. Kütahya Belediyesi Hizmet Binamız önünden hareket eden vatandaşlarımızın ilk durağı Ağaçköy Regülatör Restoran oldu. Burada doğayla iç içe vakit geçiren 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrimizin geleceğine olumlu yönde büyük katkı sağlayacak olan Yedigöller Rekreasyon Alanı’nı ziyaret etti. Projeye hayran kalan vatandaşlarımızın Hisar’daki gezilerine eşlik eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, gelen talep ve ihtiyaçları dinleyerek hemşehrilerimizle sohbet etti. Başkanımız Işık ve eşi Fatma Işık’ın hediyelerini kabul eden misafirlerimiz, gezi için özel hazırlanan fotoğraf standında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hisar’ın ardından Kütahya Belediyemizin restorasyonunu yaparak şehrimize kazandırdığı ecdat yadigârı Cafer Paşa Dârülkurrâsı’na uğrayan hemşehrilerimiz, Kur’an-ı Kerim okuma yeri olarak bilinen dârülkurrâda dualarını etti. Misafirlerimizin son durağı ise Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın çok kısa bir sürede yapımını tamamlayarak şehrimizin imajını değiştirdiği Zafer Meydanı oldu.

Geziye katılan vatandaşlarımız, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyemizin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL