BELEDİYE’NİN KÜLTÜR ETKİNLİĞİNDE ÜNLÜ SANATÇI SERDAR TUNCER GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU

BELEDİYE’NİN KÜLTÜR ETKİNLİĞİNDE ÜNLÜ SANATÇI SERDAR TUNCER GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU

BELEDİYE’NİN KÜLTÜR ETKİNLİĞİNDE ÜNLÜ SANATÇI SERDAR TUNCER GÜMÜŞHANELİLERLE BULUŞTU

Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen kültür etkinliğinde ünlü sanatçı Serdar Tuncer Gümüşhanelilerle buluştu.

29 Şubat 2024 Perşembe günü akşamı Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin başında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen, salonu dolduran gençlere, “Türkiye'nin her bir vilayetinden gelen, dünyanın diğer ülkelerinden, Afrika’dan gelen tüm kardeşlerime altın kaplı insanların şehrine, Gümüşhanevi Hazretleri’nin memleketine hoşgeldiniz diyorum” diye seslendi.

Başkan Çimen konuşmasında şunları söyledi, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversite öğrencilerimizin her zaman yanlarında olacağım. Gümüşhane, Türkiye'nin fiziki şartları, coğrafyası en zor illerden biridir. Gümüşhane Üniversitesi ise Türkiye'ye örnek olacak bir üniversite, bir aile üniversitesi. Bütün öğrencilerimizle şehrimizin sokaklarında her gün en az üç dört defa karşılaşıyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi?  2014’seçimlerinde de, 2019 seçimlerinde de söylediğim gibi yine söylüyorum; güzel kardeşlerim görüşünüz ne olursa olsun gelin hep beraber Gümüşhane'de birlik beraberlik içerisinde bu şehrin kaderini değiştirelim. Bugün şehir belirli bir ivme kat etti. Ustalık dönemimizde daha güzel işler yapalım. Bu enerjiyi sizlerden alıyorum, desteklerinizi bekliyorum.”

Başkan Çimen, Şair ve Yazar Hayati İnanç’la da daha önce program yaptıklarını hatırlatarak 5 Mart tarihinde de Nurullah Genç’in katılacağı bir etkinlik daha yapacaklarını hatırlatarak bu programa da dinleyicileri davet etti.

Ünlü sanatçı Serdar Tuncer ise yaptığı konuşmada ağırlıklı olarak Gazze dramını anlattı. Gazze’de yaşanan olayların sebeplerini örneklerle anlattıktan sonra “Her Müslüman’ın “Gazze şunun bunun değil benim yüzümden bu halde” demesi gerektiğini ifade eden Tuncer, “Bu iş Kur’an’daki gibi Müslüman olmakla biter. O zaman bu iş çözülür.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Çimen, programın sonunda Serdar Tuncer’ e plaket takdim etti.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL