KARTAL´DAN YAZILI AÇIKLAMA

KARTAL´DAN YAZILI AÇIKLAMA

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal yazılı açıklama yaptı

Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal yaptığı yazılı açıklamada; ?Yine demokrasiyi yeşertmek, barışı sağlamak, Türkiye´nin önünü açmak adına bir kurultay gerçekleştireceğiz.


Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal, bugüne kadar Türkiye´deki demokrasi çizgisinin bozulmaması adına dengeleyici güç olma noktasında hizmet etmiştir. Yaptığı açıklamalar ülkeyi bölmek, insanları ayrıştırmaktan öte birleştirici ve yapıcı olmuştur.

Bu kurultaydan partimizin birlik beraberlikle daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. Sayın Gültekin Uysal´ın cumhuriyetimizin temel değerleri başta olmak üzere, özgürlük demokrasi, evrensel hukuk, temel insan hakları ve barış için vermiş olduğu mücadeleye hep birlikte Türkiye olarak şahit olduk.

Partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız genel başkanımız Gültekin Uysal´a kurultayda desteğimiz Antalya olarak tamdır.

Merhum eski başbakanımız, partimizin lideri Adnan Menderes beyaz kefeni giydiği zaman, milletine ebedi saadetler dileyerek, son sözünü söyleyerek hayatını noktalamıştır. Biz Menderes´in, Özal´ın, temsilcileri olarak, Demokrat Parti olarak dimdik ayaktayız.

Başka bir Türkiye mümkün diyerek yola çıktık. Türkiye´de önce siyaseti değiştirerek, Türkiye´yi değişeceğiz. Yeni nesil Demokrat Parti, yeni nesil Türkiye programı ile Türkiye´yi yeniden üreten bir güç olarak küresel dünyada yerini alacağı bir vizyonla buluşturma amacındayız.

Türkiye´nin doğru bir akıl, doğru bir siyasi kadro, doğru bir siyasi programla sahip olduğu imkanları kabiliyetini azami noktaya çekerek, ulaşabilmesi gereken potansiyeline ulaşabileceğine inanıyoruz

Bizler Demokrat Parti olarak zorlu bir süreci geride bıraktık. Bu süreçte aracın direksiyonu sayın genel başkanımız Gültekin Uysal da idi. Bu zorlu virajları onun sayesinde geçtik. Şimdi yeniden şahlanma dönemine girdik.

Şahlanma dönemini de sayın genel başkanımız Gültekin Uysay ile yaşamak istiyoruz. 6 Mayıs 2012 tarihinden bugüne kadar partimize büyük emekler veren Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal´a Antalya teşkilatları olarak inancımız ve güvenimiz tamdır.

Türkiye´nin alternatif olma açısından geçmişinde mükemmel hizmetleri bulunan, tabanı olan, milletin teveccühü yıllar yılı üzerinde toplamış Demokrat misyona, Demokrat Parti´ye ihtiyacı olduğu aşikardır.

Bizler Demokrat Parti olarak İnsanları kandırarak siyaset yapmadık, yapmıyoruz. Bizler onurlu bir Türkiye ve kavga etmeyen bir siyaset arzuluyor ve Gültekin Uysal diyoruz? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL