BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 21 ŞUBAT MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 21 ŞUBAT MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 21 ŞUBAT MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 106. Yıl Dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
"Milletimizin bağımsızlığa olan inancı ve tutkusu vatanımızın her yerinde olduğu gibi, bundan tam 106 yıl önce Bayburt’umuzda da tezahür etmiştir. Yurdunu, sadece imanına ve yüreğindeki vatan sevgisine güvenerek koruyan, kahraman ordumuz ve Bayburtlular mevzilerde tüm varlığını ortaya koyarak çarpışmış ve bu amaç uğruna kanlarını dökmüştür. Böylesi büyük fedakârlıklarda bulunan kahraman ecdadımız ilelebet milletimizin gönlünde yaşayacaktır.
 
Rus kuvvetlerinin Bolşevik İhtilali ile birlikte Bayburt’umuzdan Ekim 1917’de çekilmesiyle Ermenilerin akla hayale gelmeyecek insanlık dışı zulümleri 21 Şubat 1918’e kadar devam etmiştir. İşgal yıllarında tüm vatan sathında yakılan kurtuluş meşalesi 21 Şubat 1918’de Bayburt’umuzu da aydınlatmış, Allah’ın izniyle kahraman ordumuz ve aziz ecdadımız bütünleşerek şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır. Bayburt’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunu, 106 yıl önceki ruh ve heyecanla idrak ettiğimiz bugünde bizlere düşen bu bilgilerimizi ve tecrübelerimizi gelecek kuşaklara aktarmaktır.
 
Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin 21 Şubat Kurtuluş gününü tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu kutlu mücadelenin isimsiz kahramanları olmak üzere aziz vatanımız için seve seve can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL