BAŞKANIMIZ UZUN GÖREVİ DEVRALDI…

BAŞKANIMIZ UZUN GÖREVİ DEVRALDI…

BAŞKANIMIZ UZUN GÖREVİ DEVRALDI…

31 Mart Yerel Seçimlerinde Sivas Belediye Başkanımız olarak seçilen Dr. Adem Uzun görevi devraldı.


Yerel Seçimlerde yüzde 43 oy alarak Belediye Başkanımız seçilen Uzun için devir teslim töreni düzenlendi. Sivas Belediye Başkanlığı binasında düzenlenen törenle Başkanımız Uzun, eski Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den görevi devraldı.


Eski Başkan Hilmi Bilgin, Sivas'ın yeni Belediye Başkanı Adem Uzun'a başarılar dilerken Başkan Uzun ise, Bilgin'e görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Devir teslimin ardından Belediye önünde Sivaslılara Hitap eden Uzun, “Sivas halkının teveccühleriyle almış olduğu karar üzerine Sivas Belediye Başkanı seçildim. Rabbim inşallah beni sizlere karşı mahcup duruma düşürmez." dedi.


Sivas'ı birlikte yöneteceklerini dile getiren Uzun, "Kazanan Sivas oldu. Sivaslı kardeşlerimizle, ağabeylerimizle, ablalarımızla bu şehir hepimizin... Bundan sonra hepinizin başkanı olacağım, ekibimle bu şehri hep birlikte yöneteceğiz." diye konuştu.


Şehirde her kesimden oy aldıklarını aktaran Uzun, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Sivaslı kardeşlerimiz değişim dedi ve değişimde de iradesini bizden yana gösterdi, biz bunun farkındayız. Bizler bu düşünceyle şehrimizi yöneteceğiz. Sivas Belediye Başkanı olarak göreve başladım ve parti rozetimi çıkarttım, artık Türk bayrağı rozeti taktım. Bundan sonraki süreçte de tüm hemşehrilerimize hizmet eden bir belediye başkanı olacağım. Belediyemizin kapısı sizlere açık olacak. Sivas'ta yeni bir siyasi anlayışı hepiniz göreceksiniz. Halkla iç içe olan, halkın derdiyle dertlenen, halkın sevincine ortak olan bir belediye başkanı seçtiniz."


Uzun, şehrin ulaşım ve su sorunu başta olmak üzere tüm sorunlarını çözmek için çaba göstereceklerini ifade etti.


Belediye Başkanımız Uzun, seçim döneminde söz verdiği Kadın Belediye Başkan Yardımcısı sözünü de yerine getirerek Av. Esra Meral Uslu'yu Başkan Yardımcısı olarak atadı.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL