BAŞKANIMIZ IŞIK, MİLLİ ATLETİMİZİN NİKAHINI KIYDI

BAŞKANIMIZ IŞIK, MİLLİ ATLETİMİZİN NİKAHINI KIYDI

BAŞKANIMIZ IŞIK, MİLLİ ATLETİMİZİN NİKAHINI KIYDI

Şehrimizin yetiştirdiği önemli sporculardan biri olan Milli atlet Halil Akkaş, Gizem Yılmaz ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyemizin geleneği haline gelen ve evlenen çiftlere hediyesi olan Türk Bayrağımızı ve kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i genç çifte hediye etti.

Kütahya’mızın yetiştirmiş olduğu önemli sporculardan biri olan ve Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Milli atlet Halil Akkaş, Gizem Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Spor ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı törende kıyılacak nikahın Gizem ve Halil çiftine, ailelerine ve aziz Türk Milletine hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Rabbim’in gençlerimizin ömürleri boyunca karşılıklı sevgiyi, saygıyı, sadakati ve sabrı hiç eksik etmemesini diliyorum. Gençlerimizin yolları ve bahtları açık olsun. Bir yastıkta ihtiyar, iki cihanda bahtiyar olsunlar” diyerek nikah akdini gerçekleştirdi.

GENÇ ÇİFTE KUR’AN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Halil ve Gizem çiftine Kütahya Belediyemizin geleneği haline gelen kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i ve Türk Bayrağımızı hediye eden Başkanımız Işık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 7 bin 500’e yakın nikah kıydık. Bu gençlerimizin tamamına ve talep eden gençlerimize bu kutuyu hediye ettik. Çünkü bunun iki nedeni vardı. Birincisi gençlerimiz arasında ayrım yapmamış olalım, ikincisi ve daha da önemlisi bu hediye kutumuzun içerisinde iki önemli kutsal emanetimiz var. Birisi yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, dinimizin her türlü emir ve tavsiyelerinin yer aldığı, ikincisi de uğruna binlerce şehidimizi verdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bağımsızlık sembolü olan ay yıldızlı Türk Bayrağımız. Evinizin en güzel köşesinde saklayın. Birlikte kullanın, kullandıkça bizleri, bu özel gününüzü ve bu özel günde sizleri yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimizi hatırlayın. Bu vesileyle de son günlerde üzülerek ifade etmek istiyorum ki yine Kütahya’mız adına bazı sosyal medya organları, Kütahya Belediyesi’nin içerisinde yanlış ifadelerin yer aldığı bir kitap dağıttığını yaymaya başladılar. İlk günden bugüne sadece içerisinde Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı olan hediye kutusunu dağıttık. Kütahya Belediyemizle hiçbir ilgisi yoktur, geçmişte olabilir ama bugüne kadar 7 bin 500 çiftimize verdiğimiz ve bundan sonra da görev süremiz boyunca vereceğimiz bu kutsal hediyeyi de saklayınız. Bu hediyenin de sorumlusu Halil kardeşimiz ve kızımız olsun. Bir kez daha ailelerimize ve genç çiftimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kıyılan nikahın ardından Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, aile cüzdanını Gizem Yılmaz’a teslim etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL