BAŞKANIMIZ IŞIK, 2023 YILI ASFALT SEZONUNU AÇTI

BAŞKANIMIZ IŞIK, 2023 YILI ASFALT SEZONUNU AÇTI

BAŞKANIMIZ IŞIK, 2023 YILI ASFALT SEZONUNU AÇTI

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, 2023 yılı asfalt sezonunu, “İnşallah bu sezon da geçen yıl olduğu gibi gece gündüz çalışarak memleketimize hizmet edeceğimiz bir sezon olur” diyerek açtı.

Yaptığı altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla hem şehrimizin geleceğine odaklanan hem de çehresini değiştiren Kütahya Belediyemiz, daha yaşanabilir bir Kütahya için 2022 yılını dolu dolu geçirdi. 2022 yılında yaklaşık 460 bin metrekare sıcak asfalt uygulaması yaparak rekor kıran Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekiplerimiz, 2023 yılı asfalt sezonu açılışını Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte yaptı. Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serim ekiplerimiz, hemşehrilerimizi daha güvenli ve konforlu bir kullanım alanına kavuşturmak için son teknoloji ekipmanları ve tecrübeli personeliyle 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da özveriyle çalışmalarını yürütecek.

Hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Göreve geldiğimizden bu yana geleneksel hale getirdiğimiz sezon açılış programını Allah nasip ederse bugün kurban keserek başlatmış olduk. Sahada çalışacak arkadaşlarımıza kazasız ve belasız çalışmayı Rabbim nasip eylesin. Hizmetin en güzelini ve en kalitelisini hemşehrilerimize ulaştırmak için gece gündüz demeden arkadaşlarımızın yaptığı fedakârlığın karşılığında Allah onlara bu dünyada ve öbür dünyada şefaatini esirgemesin diyorum. İnşallah bu sezon da geçen yıl olduğu gibi gece gündüz çalışarak memleketimize hizmet edeceğimiz bir sezon olur. Arkadaşlarımıza da hayırlı işler diliyorum, Rabbim utandırmasın” diyerek asfalt sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Kurban kesimi ve edilen duaların ardından 2023 yılı asfalt sezonu açılışı programı sona erdi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL