BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ GÖREVE BAŞLADI

BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ GÖREVE BAŞLADI

BAŞKANIMIZ EYÜP KAHVECİ GÖREVE BAŞLADI

Kütahya Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Eyüp Kahveci, mazbatasını alarak göreve başladı. Başkanımız Kahveci, “Gece gündüz burada çok ciddi çalışarak halkımızın bizden beklentilerini karşılayacağız” dedi.

Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkanımız Eyüp Kahveci, çok sayıda hemşehrilerimizle birlikte Kütahya Belediyesi Hizmet Binasına geldi. Resmen göreve başlamasının ardından burada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, “21 Kasım 2023 tarihinde aday adaylığımıza başvurduk, 21 Aralık’ta adaylığımız yapıldıktan itibaren sayın İl Başkanımız tarafından bizlere, “Sizler halkın belediye başkanı olacaksınız, o rozeti çıkarın” demişlerdi. Doğru dedik ve o tarihten itibaren rozetimizi çıkardık ve halka eşit yakınlıkta ve uzaklıkta olarak göreve başlayacağımızı beyan etmiştik. Dolayısıyla biraz önce de kapıları kapattık. Dışarıdan yürüdük, Türk Bayrağıyla yürüdük. Tabi ki partimizin de bayrağı olacaktı ama belediye binasının sınırları içerisinde girdiğimiz andan itibaren kamusal alanda siyaset yapılamayacağı gerekçesiyle parti bayraklarımızı açtırmadık. Görevi devraldığımız bu andan itibaren gecikmeksiniz ve gecikmeye mahal vermeksizin görevimizin başına gelip bir an önce gece gündüz burada çalışarak halkın iradesine uygun olarak belediyemizi çok iyi bir konuma taşımak gayretinde olacağız. Bizler, çok ciddi bir şekilde bu memlekete hizmet etme anlayışıyla yol yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK HALKIMIZIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ”

Gece gündüz çalışarak halkımızın beklentilerini karşılayacaklarını belirterek sözlerine devam eden Başkanımız Kahveci, “Belediyeler, valilik gibi devletin diğer tüm organları gibi kamunun malıdır ve kamuya hizmet etmek amacıyla orada iş yapılır. Halkımızın istek ve beklentilerine göre hizmet yapacağımızı, yatırımlar yapacağımızı ifade ediyoruz. Dolayısıyla burada herhangi bir şekilde politika ve siyaset üretmeyeceğiz. Hiçbir çalışanımızın da hiçbir belediye mensubunun da müdürleri ve başkan yardımcıları dahil olmak üzere ve ben de buna başkan olarak dahil olmak üzere hiçbir konuda siyaset yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Yapana da asla müsaade etmeyeceğiz. Biz, sosyal belediyecilik ilkesini yerine getireceğiz ama kimseyi ayrıştırmadan bu hizmetleri yerine getireceğimizin beyanını vermiş olayım. Cumartesi günü ilk meclisimizi yaparak orada gerekli kararları hızlıca almaya başlayacağız. Hızlıca bir takım adaptasyon sürecine gireceğim ve gece gündüz burada çok ciddi çalışarak halkımızın bizden beklentilerini karşılayacağız. O yüzden burası siyaset yeri değil icraat yeri olacak. Halkımıza da buradan duyurayım. Çok teşekkür ederim” dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL