BAŞKAN YÜCEL’DEN TOKAR ÇIKARMASI: DÜN BURADAYDIK, BUGÜN BURADAYIZ, YARIN DA BURADA OLACAĞIZ

BAŞKAN YÜCEL’DEN TOKAR ÇIKARMASI: DÜN BURADAYDIK, BUGÜN BURADAYIZ, YARIN DA BURADA OLACAĞIZ

BAŞKAN YÜCEL’DEN TOKAR ÇIKARMASI: DÜN BURADAYDIK, BUGÜN BURADAYIZ, YARIN DA BURADA OLACAĞIZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19. Tokar Yayla Şenlikleri’ne katıldı. Başkan Yücel festival alanını dolduran binlerce vatandaşa seslenerek, “Biz bundan önce de buralardaydık, bugün de buradayız, Allah izin verirse gelecek yıllarda da hep birlikte yine beraber olacağız.” dedi.

Alanya’nın en büyük yayla festivallerinden olan Çamlıcalılar Derneği’nin düzenlediği 19. Tokar Yayla Şenliklerine hafta sonu gerçekleştirildi. İki gün süren şenliklerin her iki gününe de katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterisi gördü.

Dün akşam saatlerinde şenlik alanına gelen Başkan Yücel, havai fişekler ve pankartlar ile karşılandı. Başkan Yücel, daha sonra ünlü sanatçı Gülben Ergen konserini takip etti. Gülben Ergen’e teşekkür plaketini Başkan Yücel verdi ve “Bizi burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’E BÜYÜK SEVGİ SELİ

Şenliklerin ikinci gününde Başkan Yücel’e şenlik alanına gelirken yaklaşık 100 araçlık bir konvoy eşlik etti. Belediye Meclis Üyeleri, bölge muhtarları ve vatandaşların oluşturduğu konvoyla şenlik alanına gelen Başkan Yücel, festival alanındaki vatandaşlar tarafından büyük sevgi gördü. Vatandaşlar Başkan Yücel ile fotoğraf çektirirken, bölgeye yapılan yatırımlar için de Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

BAŞKAN YÜCEL: SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Şenliklerin ikinci gününde ünlü sanatçılar Hakkı Bulut ve Elif Buse Doğan sahne alarak vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni sundular. Başkan Yücel’de şenlik alanını dolduran binlerce vatandaşa seslenerek, “Torosların yiğitleri, Torosların güzel insanları, Torosların şerefli onurlu insanları, bugün sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyorum, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum, hoş geldiniz şerefler verdiniz. Tabi ki pandemi bizden çok şeyler götürdü ama bizler de sosyal ihtiyaçlarımızı tekrar hep birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz. Aşağılarda, sahilde etkinlik yapmak rahattır ama dağların başında, Torosların başında etkinlik yapmak çok zordur. Bugün bu etkinliği yapan başta Çamlıcalılar Dernek Başkanımız Şeref Başkana, Yönetim Kuruluna, burada bizim güvenliğimiz sağlayan kolluk kuvvetlerimize, belediye personelimize, sponsorluk yapan herkese sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Biz bundan önce de buralardaydık, bugün de buradayız, Allah izin verirse gelecek yıllarda da hep birlikte yine beraber olacağız. Biliyorsunuz ki her zaman sizlerle olmaktan, sizlerle yaşamaktan, aynı kaderi paylaşmaktan hep gurur duyduk. Hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda daha da güzellerde çıtasını daha da yukarı çıkarak etkinliklerde buluşmak dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Şenlik konserlerin ardından ağalık yarışı ile devam etti. Bu yılın ağası Avni Erdoğan yeniden ağa seçilirken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e destekleri için teşekkür etti. Yapılan çekiliş ile şenlikler sona erdi. 


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL