DİRİLİŞE, YÜKSELİŞE YÜREKTEN EVET

DİRİLİŞE, YÜKSELİŞE YÜREKTEN EVET

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan´da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu çalışmalarını sahada yürüttü.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan´da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu çalışmalarını sahada yürüttü. Ak Parti´nin en genç Milletvekili, Oba, Tosmur, Kadıpaşa ve Saray Mahallelerini dolaştı. Anayasada değişecek 18 maddeyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı, nelerin değişeceğini anlattı. Tarihi değişimin kimsenin şahsı için değil ülkenin ve milletin geleceği için yapılacağını söyledi.

?´16 Nisan dirilişin ve yükselişin adıdır´´

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Anayasa değişikliğine karşı çıkanların millete güvenmediğini söyledi. Türkiye´nin darbelere geçit vermeyecek sistem için yol ayrımına geldiğini belirten Çelik, ?´Türkiye 15 Temmuz´da büyük bir tehlike atlattı. Türkiye düşmanı FETÖ´cü teröristler millete kurşun yağdırdı. O ihanet gecesinde yaşanan dehşeti bizatihi gördüm.

Vekil arkadaşlarımla beraber hemen Meclise koştuk. Bizler içerideyken F-16´larla Gazi Meclisimiz bombalandı. İhanetin en büyüğünü gördük. Ama kahraman milletimiz vatanını darbecilere teslim etmedi. 248 vatan evladı şehit düştü.

Tanklara yürekleri ve bilekleriyle direnen kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız hainlere geçit vermedi. 16 Nisan 15 Temmuz´da verilenen mücadelenin devamıdır. Bu siyasi parti seçimi değil.16 Nisan dirilişin ve yükselişin adıdır. Büyük yürüyüşümüzün en önemli adımıdır. Mesele memleket meselesidir´´ dedi.

?´Millet ne derse o olur´´

Anayasa değişikliğinin kişiler için değil Türkiye´nin güveni ve istikrarı için yapıldığına dikkat çeken Sena Nur Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?´Her güzel işe hayır diyenler bugün de aynı şeyi yapıyorlar. Halka güvenmek yerine hep vesayet odaklarına güvendiler.

Geçmişte askeri vesayeti yargı vesayetini kullandılar. Biz bu değişikliği sistemimizi vesayetin kalıntılarından kurtarmak için yapıyoruz. Kişiler fanidir, gelir gider. Ama sistemimizi güçlendirdiğinizden başa kim gelirse gelsin güven ve istikrar olacaktır.

Biz bugünlere milletimizden aldığımız güçle geldik. Laf değil iş ürettik. 16 Nisan´da mühür milletin eline geçecek yetki asıl sahibine verilecek. Millet ne derse, neyi uygun görürse o olur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Artık yepyeni bir dönemin heyecanını yaşıyoruz. 16 Nisan´dan sonra bütün enerjimizi kalkınmaya ve büyümeye harcayacağız inşallah."

Hayır cephesinin korku pompaladığını söyleyen Çelik, güçlenen Türkiye´de terör örgütlerinin tamamen süpürüleceğini, katillere arasına mesafe koymayan siyasetçilerin de yeni sistemde yer bulamayacağını kaydetti.

Çelik, çiçeklerle karşılandı

En genç Milletvekili Oba, Tosmur, Kadıpaşa ve Saray Mahalleleri´nde çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı. Kadınlarla Anayasa değişikliği paketini çay sohbeti eşliğinde konuştu. Çelik, Dedemköy Derneği üyeleri ile biraya geldi. Malatyalılar buluşma gecesine katıldı. Türkülerin eşliğinde yöresel yemeklerin ikram edildiği gece renkli görüntülere sahne oldu. Alanyalılar dirilişe ve yükselişe destek verdi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL