BAŞKAN İŞERİ ´ZAFER TÜRKİYE´NİN OLACAK"

BAŞKAN İŞERİ ´ZAFER TÜRKİYE´NİN OLACAK

Tüm vatandaşları sandık başına giderek vatandaşlık görevi yapmaya çağıran Yusuf İşeri, ?15 Temmuz diriliş 16 Nisan yükseliş tarihi olacaktır. Kepez´de sandıklardan evet fışkıracak ve zafer Türkiye´nin olacaktır? dedi.

Tüm vatandaşları sandık başına giderek vatandaşlık görevi yapmaya çağıran Yusuf İşeri, ?15 Temmuz diriliş 16 Nisan yükseliş tarihi olacaktır. Kepez´de sandıklardan evet fışkıracak ve zafer Türkiye´nin olacaktır? dedi.

?Sevgi Yürüyüşü´ adı altında her gün Kepez´in farklı bölgelerinde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar da büyük destek veriyor. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediye Başkaı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, ilçe yöneticilerinin yanı sıra partili partisiz vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile yürürken Başkan İşeri, ?İnanıyorum ki 16 Nisan´da Kepez´in yansıması tüm ülke genelinde olacak ve çok güçlü bir şekilde sandıklardan evet çıkacaktır? ifadelerini kullandı.

16 Nisan referandumunun siyasi değil vatan, millet meselesi olduğunun altını çizen AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, vatandaşları sandıklara giderek oy kullanmaya çağırdı. ?Bir oydan ne olur demeyin ve Türkiye´nin geleceği inşa edilirken bir katkı da siz koyun? diyen Başkan İşeri, ?Mesele 80 milyonluk Türkiye´nin meselesidir.

16 Nisan´da daha demokratik daha özgür bir Türkiye´nin geleceğini oylayacağız. Ben halkımızın 16 Nisan´da çok yüksek oranda ´evet´ diyeceğine canı gönülden inanıyorum. Vereceğiniz ´evet´ oylarıyla 1961 ve 12 Eylül Anayasalarının antidemokratik izlerini 16 Nisan´da tamamen silmiş olacağız. Ülkemiz referandumla ilgili tarihi bir süreç yaşıyor.

Bu referandum, bir siyasi parti mücadelesi değil, ülkenin milli menfaatlerinin oylanması anlamına geliyor. 16 Nisan´da vatandaşlarımız sandıkta, ülkesi, milleti, çocuklarının geleceği, esnafı daha zengin, daha demokratik, daha güçlü bir Türkiye için evet diyecek. Buna tüm kalbimizle inanıyor ve milletimize güveniyoruz? şeklinde konuştu.

/resimler/2017-4/14/1619423959030.jpg
?Bu kez hayırda hayır yok. Evet de hayır var? diyen Yusuf İşeri açıklamasını şöyle sürdürdü: ?15 Temmuz aslında Türkiye Cumhuriyeti´nin bir varlık yokluk gecesiydi. O gece milletimizin basiretiyle, milletimizin sokaklara dökülmesiyle, Sayın Genel Başkanımızın millete verdiği moralle uçurumun kenarından dönüldü. Bu ülkede artık ihtilallerin yapılamayacağını dost düşman herkes gördü.

Tarih tekerrürden ibarettir derler ama tarihten ders alınırsa tekerrür etmez. Demek geçmişten yeterince ders alınmadı ki 15 Temmuz hadisesi yaşandı. 15 Temmuz bir milattır ve öncesi sonrası ayrı ayrı gözden geçirilmelidir. 15 Temmuz´a nasıl gelindiğini tartışmanın bir manası yok.

Tarihten dersler alınsaydı 15 Temmuz yaşanmazdı. Ama yaşandıysa bu ülkede yaşayan herkesin ders çıkarma zorunluluğu var. Bu nedenle diyoruz ki 15 Temmuz diriliş günümüz olurken 16 Nisan yükseliş tarihimiz olacaktır.?

Bugüne kadar Kepez´in üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini ve Antalya´nın kaderini değiştiren ilçe olduğuna vurgu yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, ?Biz biliyoruz ki Kepez´deki vatandaşımız kararını çoktan verdi. Onlar yalana dolana değil hizmete bakıyor.

Hizmette Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve AK Parti iktidarı ile oluyor. İstikrarın sürmesi ve daha güçlü bir Türkiye için vatandaşlık görevimiz olan oyumuzu kullanalım. Bizler inanıyoruz ki Kepez bir kez daha tarih yazacak ve Kepez´in yansıması Türkiye geneline yayılacak sandıklardan evet çıkacaktır? açıklamasında bulundu.

Hergün farklı bölgelerde gerçekleştirilen yürüyüşünün adına da dikkat çeken Başkan İşeri, ?Biz insanları kutuplaştıran, karamsar tablolar çizen, ülkemizin karanlık değil aydınlık geleceğini istediğimiz için ve tüm bunların da sevgi ile barış ile olacağını bildiğimiz için yürüyüşümüzün adını sevgi yürüyüşü koyduk? dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL