Başkan Topaloğlu, El Sanatları Platformu üyeleriyle bir araya geldi

Başkan Topaloğlu, El Sanatları Platformu üyeleriyle bir araya geldi

Başkan Topaloğlu, El Sanatları Platformu üyeleriyle bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı içinde yer alan Sanat Sokağı'nda el emeği göz nuru ürünler üreterek satan El Sanatları Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

Kemer Belediyesi Deniz Kafe'de yapılan etkinlikte El Sanatları Platformu üyelerinin misafiri olan Başkan Topaloğlu, platform üyeleriyle sohbet ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Daha önce Atatürk Parkı içerisinde yer alan platform, park içinde yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle yeni yerleri olan Sanat Sokağı'na taşınmıştı.

Daha rahat etmeleri için yeni yerlerinde turistlerin de yoğun ilgisiyle karşılaşan El Sanatları Platformu üyeleri, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, amaçlarının Kemerli kadınların ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

El Sanatları Platformu'nu, daha rahat bir ortamda çalışmaları için Atatürk Parkı'ndan Sanat Sokağı'na taşıdıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “El emeği göz nuru ürünlerinizi satarak ev ekonomilerinize katkı sağlıyorsunuz. Allah daha çok kazanmanızı nasip etsin. Seçim öncesi olduğu için birileri çıkıp “burası yıkılacak veya taşınacak” diyorlar. Burayı zaten biz yaptık. Niye yıkalım ki? Bu tür şeylerin konuşulması normaldir. Biz kendi yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bizden bir isteğiniz olursa kapım her zaman açık.” dedi.

Öte yandan Başkan Topaloğlu, Deniz Kafe'de denize karşı çayını yudumlayarak dinlenme fırsatı bulan vatandaşlarla da selamlaştı.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL