BAŞKAN TAT TMMOB ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETERİ OLDU

BAŞKAN TAT TMMOB ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETERİ OLDU

BAŞKAN TAT TMMOB ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETERİ OLDU

TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu’nun 13 Mart 2024 tarihli toplantısında oy birliği ile ve TMMOB Yönetim Kurulu’nun 15 Mart 2024 tarihli toplantı kararıyla TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği’ne Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban TAT'ın atanması ve Sekretarya hizmetlerinin de Elektik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından yürütülmesi uygun görülmüştür.

İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği görevini en iyi şekilde yürüteceklerini söyleyen İKK Sekreteri Şaban TAT “Antalya’da ki meslek odaların sesi olan İl Koordinasyon Kurulumuz; Yerel konular başta olmak üzere ülke ve kamu yararını, mesleğimizi ve meslektaşlarımızı savunan, çözüm önerileri geliştiren anlayışla çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edecektir’’ dedi.

Geçen dönem İl Koordinasyon Kurulu sekreterliğini yürüten Derya ÜNVER’ e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden İKK Sekreteri Şaban TAT “Görev değişimleri bayrak yarışı gibidir. Aldığım görevin ağırlığının farkındayım. Tüm Antalya İKK bileşenlerinin temsilcisi arkadaşlarımızla “Birlikte Yönetme, Birlikte Üretme” anlayışıyla sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya hazırız.” diye konuştu.


TAT konuşmasında, TMMOB Antalya İKK Sekreterliği’nin temelinin sağlam olduğunu, tuğlaların üzerine yenilerini ekleyeceklerini kaydetti. "TMMOB, kent ve ülke kaynaklarına sahip çıkan güçlü bir örgütlülüktür. Ben de bu yapının gücünü bilerek hareket edeceğim. Yüreğimizdeki insan sevgisi ve bilim ışığı sönmeyecek. Yapacak çok işimiz var. Geçmişte yaptığımız işler gelecekte yapacaklarımızın göstergesi olacak. Yeni çalışma döneminin, kentimiz, mesleğimiz, meslek odalarımız ve meslektaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL